Dečji radovi u holu Pedijatrije (foto: www.obvaljevo.rs)
Dečji radovi u holu Pedijatrije (foto: www.obvaljevo.rs)
07.02.2018, 11:36

Prostor Pedijatrije oplemenjen dečjim radovima

č: | fb:

Odeljenje Pedijatrije Opšte bolnice Valjevo, koje je prošle godine rekonstruisano zahvaljujući donaciji fudbalera Matije Nastasića, oplemenjeno je likovnim radovima polaznika likovne radionice Centra za kulturu.

 

Najmlađi talentovani polaznici u likovnoj radionici Centra za kulturu, mentora Katarine Marinković, samoinicijativno su se dogovorili da sve svoje radove poklone obnovljenom odeljenju Pedijatrije gde se godišnje hospitalizuje oko 1000 pacijenata.

Dečji radovi u holu Pedijatrije

Dečji radovi u holu Pedijatrije (Foto: www.obvaljevo.rs)

Rekonstruisano odeljenje sa prijemnim holom u kome se i obavljaju posete je i ujedno sada novi izložbeni prostor.

"Od najmlađih za najmlađe ovo je lep gest i način da se radovi vide u novom ambijentu. Mentor Katarina Marinković je prilikom postavke likovnih radova u hol Pedijaterije rekla da će i ubuduće polaznici likovne radionice Centra za kulturu svojim radovima i aktivnostima oplemenjivati prostor u kome se leče deca", saopšteno je iz Opšte bolnice.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 5 sati 7 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 7 sati 56 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.