Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
12.02.2018, 12:04

Uhvaćeno 36 pijanih vozača

č: | fb:

Saobraćajna policija je za prethodna četiri dana iz saobraćaja isključila 36 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola. U akcijama koje su sprovedene od 8. do 12. februara u Valjevu i opštinama Kolubarskog okruga, saobraćajna policija je na trežnjenju zadržala 16 vozača, jer su u organizmu imala više od 1,20 promila alkohola.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, četvorica vozača iz Valjeva i Uba nakon zadržavanja privedena su dežurnom sudiji za prekršaje, jer je kod njih izmereno 2,55, 2,08, 1,83 i 1,36 promila alkohola. Svim privedenim vozačima sudija Prekršajnog suda izrekao je novčane kazne i zabranu upravljanja vozilom od osam do 12 meseci.

Dvojica ovih vozača upravljala su bez vozačke dozvole koja im je ranije oduzeta zbog kaznenih poena.

 

Policija apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, kako ne bi ugrozili svoju i tuđu bezbednost.

 

Podsećam, u akciji saobraćajne policije početkom februara otkrivena su 33 pijana vozača na teritoriji Kolubarskog okruga. Na treženjenju je zadržano 13 vozača, a među njima najviše alkokola u krvi, 2,95 promilaimao je vozač zaustavljen na teritoriji Mionice.

 

 

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 2 sati 21 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 4 sati 58 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar