Štadlerovi vozovi  (foto: Boško Đoković)
Štadlerovi vozovi (foto: Boško Đoković)
20.02.2018, 15:17

Izmena saobraćaja zbog radova na delu barske pruge

č: | fb:

Vozovi iz Užica za Beograd Centar saobraćaće do i od stanice Valjevo, kao i voz koji iz Branešca polazi za Beograd Centar u 14.10 časova.

 

Kako se navodi u saopštenju 20. februara, saobraćaće voz iz Beograd Centra za Lajkovac u 15.35 časova, a iz Lajkovca za Beograd Centar u 17.31 čas, dok će u sredu 21. februara, saobraćati voz iz Beograd Centra za Lajkovac u 07.21čas, kao i iz Lajkovca za Beograd Centar u 09.28. časova.

 

Za vozove iz unutrašnjeg saobraćaja nije organizovan autobuski prevoz.

 

Do srede, 21. februara, voz koji polazi iz Beograd Centra u 17.06 časova za Užice neće saobraćati, kao i voz koji polazi iz Užica u 02.40 časova za Beograd Centar, do četvrtka, 22. februara.

 

Zbog radova na kontaktnoj mreži "Srbija Voz" a.d., organizovaće prevlačenje međunarodnih vozova sa dizel lokomotivom, što može dovesti do neznatnog produženja putovanja.

 

Sve dodatne informacije o polascima i ceni karata možete naći na sajtu www.srbvoz.rs , kao i na fejsbuk stranici „Srbija Voz“ a.d

 

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 sati

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 22 sati 29 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...