Parking pod snegom (foto: Đorđe Đoković)
Parking pod snegom (foto: Đorđe Đoković)
26.02.2018, 14:37

Besplatan parking naredna dva dana

č: | fb:

Na parkiralištima u zoniranim delovima grada parkiranje se neće naplaćivati do četvrtka 1. marta, rečeno je Kolubarskim.rs u službi Parking kontrola JKP "Vidrak".

 

Nenad Beljić, šef službe Parking kontrola kaže da su kontrolori angažovani na uklanjanju snega i leda, tako da neće kontrolisati plaćanje parkiranja.

 

"Kontrolori će narednih dana, zajedno sa radnicima JKP Vidrak, čistiti sneg sa trotoara i javnih površina i sve dok bude padavina, a prema najvi meteorologa sneg će padati do četvrtka, vozači neće morati da plaćaju parkiranje", rekao je Beljić.

Radnici Vidraka čiste sneg

Radnici Vidraka čiste sneg (Foto: Đorđe Đoković)

 

Iz JKP "Vidrak" se izvinjavaju vozačima, koji su danas platili dnevnu kartu za parkiranje, zbog toga što nisu bili blagovremeno obavešteni da kontrolori danas, pa sve do čletvrtka, neće kontrolisati plaćanje parkinga nijedne od parking zona u gradu.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 6 sati 59 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 9 sati 49 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.