Karađorđeva ulica (foto: Đorđe Đoković)
Karađorđeva ulica (foto: Đorđe Đoković)
22.03.2018, 23:06

Sneg u Valjevu pada 12 časova

č: | fb:

Visina snega u Valjevu, koji pada bez prekida skoro 12 časova, je oko 15 centimetara. Temperatura u Valjevu izmerena u 23 časa bila je -2 stepena.

 

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) najviše snega ima u Kraljevu 21 centimetar, dok je u većini gradova u Srbiji visina snežnog pokrivača desetak centimetara.

 

Saobraćaj na valjevskim ulicama odvija se bez većih problema. Ove večeri centralnim gradskim saobraćajnicama nekoliko puta je prošlo vozilo za čišćenje snega. Prema našim informacijama, nisu očišćene ulice koje su u visinskim zonama grada, a koje su u programu zimskog održavanja. Putari kažu da je pravilo da se u roku od četiri sata od prestanka padavina očiste ulice "do crnog".

 

Posao zimskog održavanja gradskih ulica i lokalnih puteva na teritoriji Valjeva dobilo je Građevinsko preduzeće "Ingrap omni". 

Sinđelićeva ulica

Sinđelićeva ulica (Foto: Đorđe Đoković)

 

Čistač snega

Čistač snega (Foto: Đorđe Đoković)

Prema prognozi za narednih sedam dana, u petak će biti oblačno i hladno sa snegom, po podne slabljenje, a uveče i u toku noći na severu i zapadu postepeni prestanak padavina.

U subotu prestanak snega i u ostalim krajevima i delimično razvedravanje. U nedelju toplije, pre podne sa sunčanim periodima, po podne novo naoblačenje sa kišom koje će prvo zahvatiti jugozapadne krajeve, na visokim planinama sneg, saopštio je RHMZ.

Centar grada

Centar grada (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 20 sati 10 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara