Grad Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Grad Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
31.03.2018, 08:03

Jelica Panjković-Tešić načelnica Gradske uprave

č: | fb:

Načelnica Gradske uprave Valjeva, narednih pet godina biće Jelica Panjković-Tešić, diplomirana pravnica, dosadašnja načelnica Odeljenja za poslove organa grada.

 

Za njenu zamenicu postavljena je Dragana Đenić, takođe diplomirana pravnica, koja je do sada obavljala poslove šefa Odseka za utvrđivanje i kontrolu izvornih prihoda u Odeljenju za utvrđivanje, naplatu i kontrolu izvornih prihoda.

 

Načelnica i njena zamenica stupaju na dužnost u ponedeljak, 1. aprila 2018. godine, saopšteno je nakon sednice Gradskog veća.

 

"Gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović je čestitao postavljenim načelnicama i novoizabranim članovima Gradskog veća dr Dušanu Mirkoviću i dr Miroljubu Ivanoviću i poželeo im uspešan rad. Rekao je da će posle Uskrsa biti podeljeni resori u Gradskom veću", navodi se u saopštenju iz Kabinata gradonačelnika nakon sednice Gradskog veća.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 2 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara