Toplana  (foto: Đorđe Đoković)
Toplana (foto: Đorđe Đoković)
16.04.2018, 08:19

Toplana u pripravnosti do 3. maja

č: | fb:

I u Valjevu je grejna sezona zvanično završena 15. aprila, ali ukoliko u narednom periodu bude hladnih dana, radijatori će biti topli, poručili su iz Gradske toplane.

 

Direktor Zoran Stepanović najavljuje da će toplana biti u pripravnosti do 3. maja, a nakon toga počinje redovan remont postrojenja i čišćenje kotlova.

 

Stepanović kaže da je grejna sezona protekla bez prekida i većih problema, dok je primedbi potrošača bilo samo na početku grejne sezone. Potrošeno je manje mazuta nego prošle godine, ali više od očekivanog zbog nekoliko ledenih dana krajem februara i početkom martu kada su stanovi grejani i noću.

 

"I ove grejne sezone, kao i prethodnih, rekordna potrošnja je bila u januaru, kada je dnevno trošeno u proseku 45 tona mazuta, dok je za celu grejnu sezonu potrošeno je 4700 tona mazuta. To je za 500 tona manje nego prošle grejne sezone", kaže Stepanović.

 

Grejna sezona je počela 15. oktobra i zvanično je završena 15. aprila. Prošle godine, zbog niskih temperatura, grejna sezona u Valjevu je trajala do 26. aprila.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 5 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara