Saobraćajka na duplim trakama (foto: Đorđe Đoković)
Saobraćajka na duplim trakama (foto: Đorđe Đoković)
09.06.2018, 14:40

Automobil podleteo pod kamion

č: | fb:

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 15 časova u Ulici vladike Nikolaja ("duple trake"), u neposrednoj blizini kafića "Vagon", lakše su povređene dve osobe, vozač i suvozač automobila koji je podleteo pod kamion.  

 

Kako nam je rečeno u Urgentnom centru Opšte bolnice u toku je dijagnostika povređenih, tako da još uvek nije poznato da li će biti zadržani na bolničkom lečenju.

 

Prema prvim nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je automobil marke "reno senik" valjevskih registracija, koji se kretao iz pravca Ulice vojvode Mišića prema Sinđelićevoj ulici, iz za sada nepoznatih razloga, podleteo pod kamion sjeničkih registracija koji se kretao istim pravcem. Oba vozila su udarila u zaštitnu ogradu koja je postavljena duž "duplih traka". 

saobraćajka na duplim trakama

saobraćajka na duplim trakama (Foto: Đorđe Đoković)

 

U saobraćajnoj policiji nam je rečno da je uviđaj u toku.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 1 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara