Registracija Prijava preko FB
Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
12.06.2018, 09:52

Nastradao dečak na Divčibarama

č: | fb:

Devetogodišnji dečak, učenik trećeg razreda OŠ "Miloš Crnjanski" iz Subotice, nastradao je danas na Divčibarama kada je na kolonu dece dok su prelazila Valjevsku ulicu naleteo automobil beogradskih registracija. U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći dve devojčice su zadobile lakše telesne povrede.

 

Prema prvim nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila oko 10 časova kada je na kolonu osnovaca, koji su bili na Divčibarama na rekreativnoj nastavi, naletelo vozilo beogradskih registracija u trenutku kada je više od polovine mališana prešlo na drugu stranu ulice u neposrednoj blizini hotela "Pepa" u kome su bili smešteni. 

 

Prema izjavi očevidaca, na početku kolone je bila učiteljica, a na začelju rekreator, koji je video automobil koji se ne smanjući brzinu kretao pravo na kolonu mališana. Vozač nije uočio ni rekreatora koji je mahao rukom pokazujući mu da stane. 

 

Kako saznajemo učenici subotičke osnovne škole je trebalo danas da se vrate sa rekreativne nastave, a vreme između doručka i ručka želeli su da iskoriste za šetnju.

 

Uviđaj na Divčibarama je u toku.

Aktuelno

Dvorište biblioteka (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
32. letnja sezone kulturnih dešavanja Pre 23 sati 2 minuta

Buka u dvorištu

Živa panel-diskusija na temu "Književnost između vere i ateizma" doprinela je buci na otvaranju 32. letnje sezone kulturnih dešavanja u dvorištu biblioteke koja od skora nosi naziv "BOOKa u Dvorištu".

Automobilizam (foto: Avako)
Automobilizam Pre 18 sati 57 minuta

"Avako" najbolji na Đerdapu

Obnovljeni "Avako Rally Team" iz Valjeva ućestvovao je na prvom reliju na Đerdapu, Pobedili su u klasi IV, generalnom plasmanu, kao i u klasi I, gde su uzeli prvo i drugo mesto.

Berkova brana na Gradcu (foto: Đorđe Đoković)
Posao na tenderu dobio konzorcijum "Kej" i ES "Energo Servis" 22.06.2018

Konačno, ovog leta biće očišćena brana na Gradcu

Čišćenje Berkove brane na reci Gradac, koja nije čišćena devet godina, počeće najkasnije za 15 dana. Okončan je tender, procenjena vrednost radova je oko 8,3 miliona dinara, a najpovoljnija ponuda...  · 4 komentara

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje policije 22.06.2018

Uhapšeni zbog trgovine ljudima i silovanja

Valjevska policija je uhapsila M.R. (1987) iz Lajkovca, M.K. (1975), J. M. (1994) i M. I. (1996) iz Mionice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima, dok se M.R....