Divčibare (ilustracija) (foto: Kolubarske,rs)
Divčibare (ilustracija) (foto: Kolubarske,rs)
12.06.2018, 12:20

Policijsko zadržavanje vozaču sa Divčibara

č: | fb:
Vozač putničkog automobila koji je izazvao saobraćajnu nesreću na Divčibarama u kojoj je smrtno stradao devetogodišnji dečak iz Subotice zadržan je u valjevskoj policiji do 48 sati, a potom će biti piveden u Osnovno tužilaštvo u tom gradu.
 
Kako je Kolubarskim.rs rečeno u tom tužilaštvu, čiji je zamenik tužioca obavio uviđaj, vozač "tojote" V. V. iz Beograda (1975) sumnjiči se za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.
 
 
Đaci iz Subotice bili su na rekreativnoj nastavi na Divčibarama i danas je trebalo da se vrate kući. U trenutku nesreće nalazili su se u šetnji i uz obezbeđenje učiteljice i rekreatora prelazili su put u glavnoj Valjevskoj ulici, u neposrednoj blizini hotela "Pepa" u kome su bili smešteni.
 
 
PR služba Opšte bolnice u Valjevu saopštila je da su dve devojčice iz Subotice, rođene 2008. godine, primljene u Urgentni centar, te da je u toku dijagnostika. Lakše su povređene i nisu životno ugrožene. Po okončanim dijagnostičkim pregledima biće odlučeno da li će biti hospitalizovane.
 
 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 20 sati 30 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 23 sati 7 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara