Registracija Prijava preko FB
Divčibare (ilustracija) (foto: Kolubarske,rs)
Divčibare (ilustracija) (foto: Kolubarske,rs)
12.06.2018, 12:20

Policijsko zadržavanje vozaču sa Divčibara

č: | fb:
Vozač putničkog automobila koji je izazvao saobraćajnu nesreću na Divčibarama u kojoj je smrtno stradao devetogodišnji dečak iz Subotice zadržan je u valjevskoj policiji do 48 sati, a potom će biti piveden u Osnovno tužilaštvo u tom gradu.
 
Kako je Kolubarskim.rs rečeno u tom tužilaštvu, čiji je zamenik tužioca obavio uviđaj, vozač "tojote" V. V. iz Beograda (1975) sumnjiči se za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.
 
 
Đaci iz Subotice bili su na rekreativnoj nastavi na Divčibarama i danas je trebalo da se vrate kući. U trenutku nesreće nalazili su se u šetnji i uz obezbeđenje učiteljice i rekreatora prelazili su put u glavnoj Valjevskoj ulici, u neposrednoj blizini hotela "Pepa" u kome su bili smešteni.
 
 
PR služba Opšte bolnice u Valjevu saopštila je da su dve devojčice iz Subotice, rođene 2008. godine, primljene u Urgentni centar, te da je u toku dijagnostika. Lakše su povređene i nisu životno ugrožene. Po okončanim dijagnostičkim pregledima biće odlučeno da li će biti hospitalizovane.
 
 

Aktuelno

Česma (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje vodovoda Pre 22 sati 23 minuta

Restrikcija vode u nekim selima

Zbog smanjenog dotoka vode sa izvorišta na području seoskog vodovoda "Kukalj" uvedene su restrikcije za potrošače na seoskom području. Gradski vodovod je saopštio raspored kojim danima pojedini...

Opera Didona i Enej (foto: Đorđe Đoković)
Stvarana sa radošću i snagom prijateljstva, sa radošću je i zaokružena 24.09.2018

Opera "Didona i Enej" na bis!

Aplauz koji je usledio nakon premijere opere "Didona i Enej" i poziv na bis, značili su ne samo pohvale za aktere nego i zahvalnost Valjevaca da nakon 15 godina u svom gradu uživaju u operi....  · 1 komentar