Registracija Prijava preko FB
Divčibare (ilustracija) (foto: Kolubarske,rs)
Divčibare (ilustracija) (foto: Kolubarske,rs)
12.06.2018, 12:20

Policijsko zadržavanje vozaču sa Divčibara

č: | fb:
Vozač putničkog automobila koji je izazvao saobraćajnu nesreću na Divčibarama u kojoj je smrtno stradao devetogodišnji dečak iz Subotice zadržan je u valjevskoj policiji do 48 sati, a potom će biti piveden u Osnovno tužilaštvo u tom gradu.
 
Kako je Kolubarskim.rs rečeno u tom tužilaštvu, čiji je zamenik tužioca obavio uviđaj, vozač "tojote" V. V. iz Beograda (1975) sumnjiči se za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.
 
 
Đaci iz Subotice bili su na rekreativnoj nastavi na Divčibarama i danas je trebalo da se vrate kući. U trenutku nesreće nalazili su se u šetnji i uz obezbeđenje učiteljice i rekreatora prelazili su put u glavnoj Valjevskoj ulici, u neposrednoj blizini hotela "Pepa" u kome su bili smešteni.
 
 
PR služba Opšte bolnice u Valjevu saopštila je da su dve devojčice iz Subotice, rođene 2008. godine, primljene u Urgentni centar, te da je u toku dijagnostika. Lakše su povređene i nisu životno ugrožene. Po okončanim dijagnostičkim pregledima biće odlučeno da li će biti hospitalizovane.
 
 

Aktuelno

Dvorište biblioteka (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
32. letnja sezone kulturnih dešavanja Pre 23 sati 4 minuta

Buka u dvorištu

Živa panel-diskusija na temu "Književnost između vere i ateizma" doprinela je buci na otvaranju 32. letnje sezone kulturnih dešavanja u dvorištu biblioteke koja od skora nosi naziv "BOOKa u Dvorištu".

Automobilizam (foto: Avako)
Automobilizam Pre 18 sati 59 minuta

"Avako" najbolji na Đerdapu

Obnovljeni "Avako Rally Team" iz Valjeva ućestvovao je na prvom reliju na Đerdapu, Pobedili su u klasi IV, generalnom plasmanu, kao i u klasi I, gde su uzeli prvo i drugo mesto.

Berkova brana na Gradcu (foto: Đorđe Đoković)
Posao na tenderu dobio konzorcijum "Kej" i ES "Energo Servis" 22.06.2018

Konačno, ovog leta biće očišćena brana na Gradcu

Čišćenje Berkove brane na reci Gradac, koja nije čišćena devet godina, počeće najkasnije za 15 dana. Okončan je tender, procenjena vrednost radova je oko 8,3 miliona dinara, a najpovoljnija ponuda...  · 4 komentara

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje policije 22.06.2018

Uhapšeni zbog trgovine ljudima i silovanja

Valjevska policija je uhapsila M.R. (1987) iz Lajkovca, M.K. (1975), J. M. (1994) i M. I. (1996) iz Mionice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima, dok se M.R....