Saša Simić (foto: Đorđe Đoković)
Saša Simić (foto: Đorđe Đoković)
07.09.2018, 11:53

Razrešen Saša Simić pomoćnik gradonačelnika

č: | fb:

Pomoćnik gradonačelnika Valjeva Saša Simić (SNS) je razrešen sa te funkcije na koju je postavljen 2016. godine, potvrđeno je Kolubarskim.rs u Gradskoj upravi. Rešenje o razrešenju je potpisao gradonačelnik Slobodan Gvozdenović.

 

Nisu poznati razlozi zbog kojih je razrešen jedan od trojice pomoćnika gradonačelnika Valjeva, do juče jedan od najbližih saradnika Slobodana Gvozdenovića. Ekonomista Saša Simić, koji je radio kao poreski inspektor, je za pomoćnika gradonačelnika postavljen nakon lokalnih izbora 2016. godine kada je vlast u Valjevu formirala koalicija SNS i SPS.

 

Simić je tada rešenjem gradonačelnika bio zadužen za poslove održivog razvoja i urbanizma. Nezvanično saznajemo, da je Simić razrešen uz obrazloženje da "nije stručan za urbanizam". Međutim, poslednjih dana u krugovima bliskim SNS moglo se čuti da će gradonačelnikov pomoćnik Saša Simić biti smenjen, zbog toga što se i on nalazi na spisku onih koji "opanjkavaju Slobodana Gvozdenovića".  

 

Naime, Branislav Malović, potpredsednik IO SNS, je na sastanku u Valjevu, 18. avgusta, rekao da "Gvozdenovića, kome IO SNS daje pounu podršku, opanjkavaju njegovi najbliži saradnici iz Gradske uprave i da raznim informacijama svakodnevno opterećuju predsednika IO SNS-a Darka Glišića". Takođe je najavio da će vrlo brzo saopštiti imena tih koji "opanjakavaju Gvozdenovića" i da će "protiv njih biti preduzete konkretne mere".

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 11 sati 24 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 14 sati 14 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.