Lokalni front Va (foto: Đorđe Đoković)
Lokalni front Va (foto: Đorđe Đoković)
09.10.2018, 08:57

Lokalni front izabrao rukovodstvo

č: | fb:

Lokalni front Va učestvovaće na narednim lokalnim izborima, jedna je od odluka koju je usvojila Skupština Lokalnog fronta na kojoj su izabrani predsednik i dva potpredsednika.

 

Predsednik Skupštine je Predrag Bleki Savić, penzioner iz Valjeva, dok su potpredsednici Slavica Pantić, diplomirana pravnica, i Predrag Matić, diplomirani demograf.

 

Kako se navodi u saopštenju Lokalnog fronta Va, na redovnoj Skupštini, kao novinu u radu Udruženja, usvojena je Odluka o izboru i nadležnostima predsednika i potpredsednika Skupštine.

 

"Skupština je, posle duže rasprave, donela odluku da Udruženje Lokalni front Va pristupi pripremama za redovne izbore za odbornike Skupštine grada. Zaključak Skupštine je da su politički činioci koji deluju u Valjevu izrazito pasivni, bezvoljni i nezainteresovani, tako da je jedini način da se primene ideje i principi Udruženja učestvovanje na narednim lokalnim izborima. Na osnovu ove odluke, Skupština je usvojila i program rada Udruženja za narednih godinu dana", navodi se u saopštenju Lokalnog fronta Va.

 

Dodaje se da je Skupština pozitivno ocenila i prihvatila izveštaj o radu Upravnog odbora u prethodnom periodu, kao i finansijski izveštaj.

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 2 sati 42 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...