Registracija Prijava preko FB
Lokalni front Va (foto: Đorđe Đoković)
Lokalni front Va (foto: Đorđe Đoković)
09.10.2018, 08:57

Lokalni front izabrao rukovodstvo

č: | fb:

Lokalni front Va učestvovaće na narednim lokalnim izborima, jedna je od odluka koju je usvojila Skupština Lokalnog fronta na kojoj su izabrani predsednik i dva potpredsednika.

 

Predsednik Skupštine je Predrag Bleki Savić, penzioner iz Valjeva, dok su potpredsednici Slavica Pantić, diplomirana pravnica, i Predrag Matić, diplomirani demograf.

 

Kako se navodi u saopštenju Lokalnog fronta Va, na redovnoj Skupštini, kao novinu u radu Udruženja, usvojena je Odluka o izboru i nadležnostima predsednika i potpredsednika Skupštine.

 

"Skupština je, posle duže rasprave, donela odluku da Udruženje Lokalni front Va pristupi pripremama za redovne izbore za odbornike Skupštine grada. Zaključak Skupštine je da su politički činioci koji deluju u Valjevu izrazito pasivni, bezvoljni i nezainteresovani, tako da je jedini način da se primene ideje i principi Udruženja učestvovanje na narednim lokalnim izborima. Na osnovu ove odluke, Skupština je usvojila i program rada Udruženja za narednih godinu dana", navodi se u saopštenju Lokalnog fronta Va.

 

Dodaje se da je Skupština pozitivno ocenila i prihvatila izveštaj o radu Upravnog odbora u prethodnom periodu, kao i finansijski izveštaj.

Aktuelno

Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Sa kraćim prekidima Pre 2 sati 45 minuta

Sneg u Valjevu pada skoro 36 časova

Sneg u Valjevu, sa kraćim prekidima, pada skoro 36 časova. Visina belog pokrivača je 22 centimetra, najviše ga ima u Novom Sadu 34, dok je visina snega na Kopaoniku 32 centimetra. Sneg će padati do...

Valjevo u dimu i smogu (foto: Đorđe Đoković)
Javna rasprava Pre 1 dan 8 sati

O aerozagađenju grada 24. decembra

Javna rasprava o aerozagađenju Valjeva održaće se 24. decembra, dok će ova tema biti na Skupština grada u januaru. Savet za zdravlje Grada pripremio je uvodni materijal sa podacima o stanju i...

Valjevski filmski susreti (foto: Đorđe Đoković)
"Valjevski filmski susreti" Pre 1 dan 7 sati

Festival za sve uzraste

Film Koste Ristića "Banditi u potrazi za mamom", otvorio je sinoć pete "Valjevske filmske susrete", koje organizuje Valjevska kulturna mreža (VAKUM). Večeras od 18 časova u Bioskopu 85 publika će...