Registracija Prijava preko FB
Lokalni front Va (foto: Đorđe Đoković)
Lokalni front Va (foto: Đorđe Đoković)
09.10.2018, 08:57

Lokalni front izabrao rukovodstvo

č: | fb:

Lokalni front Va učestvovaće na narednim lokalnim izborima, jedna je od odluka koju je usvojila Skupština Lokalnog fronta na kojoj su izabrani predsednik i dva potpredsednika.

 

Predsednik Skupštine je Predrag Bleki Savić, penzioner iz Valjeva, dok su potpredsednici Slavica Pantić, diplomirana pravnica, i Predrag Matić, diplomirani demograf.

 

Kako se navodi u saopštenju Lokalnog fronta Va, na redovnoj Skupštini, kao novinu u radu Udruženja, usvojena je Odluka o izboru i nadležnostima predsednika i potpredsednika Skupštine.

 

"Skupština je, posle duže rasprave, donela odluku da Udruženje Lokalni front Va pristupi pripremama za redovne izbore za odbornike Skupštine grada. Zaključak Skupštine je da su politički činioci koji deluju u Valjevu izrazito pasivni, bezvoljni i nezainteresovani, tako da je jedini način da se primene ideje i principi Udruženja učestvovanje na narednim lokalnim izborima. Na osnovu ove odluke, Skupština je usvojila i program rada Udruženja za narednih godinu dana", navodi se u saopštenju Lokalnog fronta Va.

 

Dodaje se da je Skupština pozitivno ocenila i prihvatila izveštaj o radu Upravnog odbora u prethodnom periodu, kao i finansijski izveštaj.

Aktuelno

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Konačno nakon pet godina od kada je priključena Pre 52 minuta

Opštu bolnicu ove zime grejaće Toplana

Opštu bolnicu Valjevo će, nakon pet godina od kada je priključena na daljinski sistem grejanja, konačno grejati gradska Toplana. Međutim, ugovor nije potpisan za celu gredjnu sezonu, nego samo na...

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 2 sati 37 minuta

Čestitamo!

"Kakvo mišljenje imate o ljudima, tako se prema njima i ponašate. Kako se prema ljudima ponašate oni takvi postaju", Gete....

Vaterpolo (foto: Đorđe Đoković)
Vaterpolo: Regionalna A-2 liga 13.10.2018

Solaris ubedljiv na startu

Solaris je večeras u Šibeniku bio bolji od VK Valjevo na startu Regionalne A-2 lige u vaterpolu i pobedio sa 12:3. Shodno izjavi sa najavne pres konferencije trener valjevskih vaterpolista Igor...