Registracija Prijava preko FB
Akcija Lokalnog fronta Va na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
Akcija Lokalnog fronta Va na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
20.10.2018, 07:27

Akcija Lokalnog fronta Va: "Nedostojan i nesposoban"

č: | fb:

Lokalni front Va je juče na Gradskom trgu nastavio akciju pod nazivom "Nedostojan i nesposoban", u kojoj su građanima Valjeva još jednom opisani kontroverzni javni nastupi gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića, kao i njegovi promašaji i neuspesi u rukovođenju Gradskom upravom i izvršavanju odluka Skupštine grada.

 

Aktivisti Lokalnog fronta Va su sugrađanima delili letke na kojima piše "Slobodan Gvozdenović nije dostojan položaja gradonačelnika",  "Slobodan Gvozdenović nije sposoban za posao gradonačelnika" i "Zašto lokalni front"?

 

Navode da Gvozdenović nije dostojan položaja gradonačelnika zbog toga što je "vršio politički pritisak na javnog tužioca u Valjevu, ugrožavao je nezavisnost i nepristrasnost sudstva, podsticao nepoverenje u sudsku vlast. Uvredio je i omalovažavao građane Valjeva izjavom da ne odgovara ni pred zakonom, ni pred njima, već samo funkcionerima svoje partije. Mnogo puta je vređao novinare valjevskih redakcija, iznosio neistine o njihovom radu i ponašanju. Stvorio je klimu u kojoj se otvoreno preti poslenicima javne reči reči u našem gradu. On se povišenim tonom i otvorenim uvredama obratio zaposlenima Doma zdravlja. Prezreo je skup o poslovanju ove ustanove i o položaju ljudi koji u njoj zarađuju hleb".

 

Navode i da Gvozdenović nije sposoban za posao gradonačelnika zbog toga što "ne izvršava odluke Skupštine grada, isključio je javnost sa sednica Gradskog veća, sa građanima opšti nemuštim saopštenjima svog kabineta. On je direktno odgovoran za obustave radova na važnim objektima, za promašaje u planiranju budžeta, za katastrofalno izvršenje budžeta Grada. On nezakonito troši sredstva svih građana na promociju svoje stranke i vređanje političkih protivnika. On je kriv za loše rukovođenje Gradskom upravom, kriminal i korupciju u javnim nabavkama, izbegavanje donošenja važnih odluka koje pune budžet. On se krije iza netačnih i lažnih izjava, od ušteda na javnim nabavkama do prikrivanja informacija o ulozi Republike Slovenije u finansiranju propalog projekta TIC".

 

Na žutom letku "Zašto lokalni front?", pored ostalog piše "zbog toga jer je vreme darad Gradskog veća i Gradske uprave izađe na svetlo dana. Da nem teče,kumići i ostala mnogobrojna rodbina konačno podnesu izveštaj šta su, kako i kada radili, zašto su doalzili i odlazili, čime zaslužuju masne naknade za svoj rad"

 

Akcija Lokalnog fronta Va na Gradskom trgu trajala je oko tri časa i za to vreme je podeljeno oko hiljadu letaka i stotinak balona sa logom Lokalnog fronta.

 

Aktuelno

Krušik (foto: Đorđe Đoković)
U vojnoj fabrici Pre 11 sati 38 minuta

Dve radnice Krušika lakše povređene

U pogonu preduzeća Krušik u Valjevu, juče oko 19.30 došlo je do rasprskavanja alata za kompletiranje kapisle usled čega su dve radnice zadobile lakše telesne povrede, saopšteno je iz valjevske...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Još jedna donacija za Valjevsku bolnicu Pre 1 dan 7 sati

"Vega" kupila uređaj za Službu urologije

Valjevska kompanija "Vega" sa 1,7 miliona dinara finansirala je nabavku uređaja fleksibilni cistoskop za Službu urologije Opšte bolnice Valjevo. Uređaj je već instaliran i njegovom upotrebom...  · 2 komentara