Prostorije SNS u Valjevu
Prostorije SNS u Valjevu
22.10.2018, 06:51

“Rezultati su odgovor građana na izuzetan rad gradonačelnika”

č: | fb:

"Kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka odneli su ubedljivu pobedu i na izborima za Skupštinu u svih 15 gradskih mesnih zajednica, tri sedmice nakon izbora za Skupštine seoskih mesnih zajednica na teritoriji Grada Valjeva", saopštio je GrO SNS nakon jučerašnjih izbora za gradske mesne zajednice. 

 

U saopštenju se navodi da je "koordinator za Kolubarsko-mačvanski okrug, Branislav Malović zadovoljan postignutim uspehom, naglašava da ovi rezultati, zapravo, jesu odgovor građana na izuzetan rad lokalne samouprave na čelu sa gradonačelnikom dr Slobodanom Gvozdenovićem  koji jednako vodi brigu kako o seoskom, tako i gradskom području na teritoriji Grada Valjeva".

 

"Valjevci su još jednom potvrdili koliko veruju svom predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je na čelu Srpske napredne stranke, najjače stranke u Srbiji. Značaj ove pobede jeste još veći jer je doneta upravo na dan proslave desetogodišnjice od osnivanja SNS, koji se danas slavi u Kraljevu", navodi se u saopštenju valjevskih naprednjaka nakon jučerašnjih izbora za mesne zajednice.

 

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 17 sati 5 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 6 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 12 sati 30 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...  · 1 komentar