Registracija Prijava preko FB
Nova Šesta škola (foto: Đorđe Đoković)
Nova Šesta škola (foto: Đorđe Đoković)
07.11.2018, 07:26

Kolsko-pešačka staza nove Šeste škole, novogodišnji ukrasi...

č: | fb:

Sudeći prema Planu javnih nabavki, koji je pretrpeo i četrnaestu izmenu od početka godine, uskoro bi trebalo da bude raspisana javna nabavka za kupovinu novogodišnje rasvete, čija je procenjena vrednost blizu šest miliona dinara, i javna nabavka za izradu projekta kolsko-pešačke staze i igrališta u dvorištu nove OŠ "Milovan Glišić", čija je procenjena vrednost 600 hiljada dinara.

 

Ove dve, kao i još deset javnih nabavki, nisu bile planirane u budžetu za 2018. godinu, otuda se nisu našle ni u Planu javnih nabavki, koji je usvojen u februaru ove godine.

 

Četrnaesta izmena Plana javnih nabavki usvojena je 30. oktobra, i od tada do danas raspisano je šest od 12 novoplaniranih javnih nabaki.

 

Raspisane su javne nabavke za:

  • investiciono održavanje Ulice Sime Pandurovića, procenjena vrednost radova je 6,6 miliona dinara;
  • radove na popravci trotoara u raskrsnici ulica Filipa Višnjića i Radničke, u Ulici Prva proleterska od Ulice Zdravka Jovanovića do Ulice Radničke, procenjena vrednost radova je blizu šest miliona dinara;
  • radove na izgradnji javnog osvetljenja Dušanova, Pantićeva i Ulica vladike Nikolaja, procenjena vrednost  blizu šest miliona dinara; 
  • nabavku goriva za Gradsku upravu grada, procenjena vrednost nabavke je sedam miliona dinara;
  • nabavku električne enrgije za javnu rasvetu i semafore, procenjena vrednost je 50 miliona dinara;
  • nabavku dobara za opremanje Regionalnog inovacionog startap centra Valjevo, procenjena vrednost je 10,7 miliona dinara. 

 

Pored javnih nabavki za kupovinu novogodišnje rasvete i za izradu projekta kolsko-pešačke staze i igrališta u dvorištu nove OŠ "Milovan Glišić", tek će biti raspisane i javne nabavke za:

 

  • izgradnju novog atarskog puta pored industrijske zone, procenjena vrednost je oko dva miliona dinara;
  • radove na zameni ploča i dotrajalog mobilijara na parternom uređenju Ptote Mateje – Trg, procenjena vrednost je 1,2 miliona dinara;
  • radove na izgradnji pločastog propusta u Gornjoj Bukovici kod škole, procenjena vrednost je 1,8 miliona dinara;
  • izradu projektno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju Ulice Miše Reljića i ulice na delu od Ulice Milivoja Radosavljevića do Ulice Miše Reljića i prostor oko tržnice, procenjena vrednost je oko 2,5 miliona dinara. 

 

Plan javnih nabavki usvojen je 6. februara, procenjena vrednost 132 javne nabavke iznosila je oko 2,08 milijardi dinara. Bila je planirana nabavka 18 dobara (oko 70 miliona); 81 usluga (oko 1,6 milijardi); i u okviru radova planirane su 33 javne nabavke (oko 390 miliona).  

 

Nakon četrnaeste izmene Plana javnih nabavki, procenjena vrednost 169 javnih nabavki je povećana za blizu 180 miliona dinara i iznosi 2,26 milijardi dinara.

 

Planirana je nabavka 25 dobara (oko 137 miliona); 98 usluga (oko 1,7 milijardi); i u okviru radova planirano je 46 javnih nabavki (oko 420 miliona).  

 

Aktuelno

Prvi ovogodišnji sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Pao prvi ovogodišnji sneg Pre 3 sati 46 minuta

Ulice, lokalne puteve i Divčibare čistiće "Ingrap-Omni"

Valjevske ulice, lokalne i puteve na Divčibarama ove zime održavaće građevinsko preduzeće "Ingrap-Omni" za 44,7 miliona dinara sa PDV-om. Za razliku od prethodnih, ove godine je raspisan jedan...

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 3 sati 45 minuta

Dijalog gluvih

"Jedan uistinu dijaloški način mišljenja, verovanja i delanja imao bi za posledicu da među misliocima ne bude dogmatika, među vernicima fanatika, među političarima tirana. Dijalog je jedini način...

PK Valis (foto: PK Valis)
Na Kupu Kragujevca Pre 23 sati 9 minuta

Plivači Valisa uspešni na još jednom takmičenju

Plivači “Valisa” su na još jednom takmičenju ostvarlili zapažene rezultate i osvojili medalje. Valjevski plivački klub je nastupio sa 33 plivača svih uzrasnih kategorija na međunarodnom takmičenju...