Put od jezera do ski staze (foto: Kolubarske.rs)
Put od jezera do ski staze (foto: Kolubarske.rs)
20.12.2018, 07:50

Asfaltira se put za ski stazu na Divčibarama

č: | fb:

Dve nedelje pred početak skijaške sezone na Divčibarama ili dvadesetak dana pre kraja godine, gradsko rukovodstvo je odlučilo da asfaltira put do ski staze Crni vrh na Divčibarama.

 

Sudeći prema petnaestoj izmeni Plana javnih nabavki za 2018. godinu od 11. decembra, osim puta na Divčibarama, biće sanirani pojedini makadamski putevi, ali i adaptiran toalet u Gradskoj upravi.

 

Javna nabavka za asfaltiranje saobraćajnice na Divčibarama od jezera do nove ski staze raspisana je 13. decembra, procenjena vrednost radova je oko šest miliona dinara sa PDV-om, a rok za podnošenje ponuda ističe danas.

 

Prema tehničkoj specifikaciji iz konkursne dokumentacije biće asfaltiran put u dužni od 600 metara, širine pet metara. Rok za završetak radova je 30 dana od dana uvođenja izvođača radova u posao.

 

Inače, ovo je tek druga javna nabavka u ovoj godini za radove na Divčibarama. Prva je bila za postavljanje ograde oko meteorološke stanice na Divčibarama.

 

Za sanaciju oštećenih makadamskih puteva, javna nabavka je raspisana 13.12, procenjena vrednost radova je oko šest miliona dinara sa PDV-om, a rok za podnošenje ponuda ističe danas.

 

Planirani su i radovi na rekonstrukciji i adaptaciji toaleta na prvom spratu Gradske uprave. Procenjena vrednost tih radova je oko milion dinara bez PDV-a, međutim za rekonstrukciju toaleta još uvek nije raspisana javna nabavka.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 19 sati 51 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 22 sati 27 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara