Lokalni novogodišnji ukrasi (foto: Kolubarske.rs)
Lokalni novogodišnji ukrasi (foto: Kolubarske.rs)
01.01.2019, 12:10

Hvala deda mrazovima za sve što "čine" za nas!

č: | fb:

Aktivisti Lokalnog fronta Va, pretposlednjeg dana 2018. godine, okitili su ručno pravljenim novogodišnjim ukrasima rupe i znake koji upozoravaju na oštećenja i radove u Ulici 25. juna u Novom Naselju.

 

Ta ulica je već duže vreme raskopana, prepuna rupa i blata, kako kažu žitelji "radovi traju kao gladna godina bez izgleda da će uskoro biti završeni".

Lokalni novogodišnji ukrasi

Lokalni novogodišnji ukrasi (Foto: Kolubarske.rs)

Lokalni novogodišnji ukrasi

Lokalni novogodišnji ukrasi (Foto: Kolubarske.rs)

Lokalni novogodišnji ukrasi

Lokalni novogodišnji ukrasi (Foto: Kolubarske.rs)

 

Aktivisti Loklanog fronta, uz podršku nekoliko žitelja tog dela Valjeva, u nedelju su ukrašavali raskopane ulice u Novom Naselju.

 

- Građani, u nedostatku inicijative odgovornih, probleme moraju da rešavaju na svoj način. Kiteći rupe i obeležavajući ih, povećava se šansa da se tim pitanjem neko, ko je zadužen za to, pozabavi. Na kraju, treba i odati "priznanje" onima koji su zaslužni za stanje u kojem se naš grad i njegove ulice nalaze – kažu aktivisti Loklanog fronta uz poruku hvala deda mrazovima za sve što "čine" za nas!

Ulica 25. maj u Novom Naselju

Ulica 25. maj u Novom Naselju (Foto: Kolubarske.rs)

  

Zatrpane rupe u Ulici 25. maj

Zatrpane rupe u Ulici 25. maj (Foto: Kolubarske.rs)

Nažalost novogodišnji nakit nije dugo krasio Novo Naselje, već sutradan poslednjeg dana decembra, "nadležni" su ga uklonili. "Kada bi tako brzo reagovali i za krpljenje rupa, popravke, sređivanje, obnavljanje, investiranje..., gde bi nam kraj bio", kažu žitelji Novog Naselja. 

 

Dodaju da su "nadležni" brzo došli i poskidali ukrase, a onda presuli rupe! "Misle da su rešili problem!"

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 7 sati 21 minuta

Uhapšena Valjevka zbog utaje poreza

Valjevska policija uhapsila je S. Đ. (1993) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila četiri krivična dela poreska utaja. Kako se sumnja, ona je izbegla da plati porez i oštetila...  · 1 komentar

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 1 dan

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 7 sati

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...