Podloga od peska za klizalište (foto: Kolubarske.rs)
Podloga od peska za klizalište (foto: Kolubarske.rs)
02.01.2019, 10:28

Postavljena podloga, ali ne i klizalište

č: | fb:

Na platou Centra za kulturu postavljena je podloga od peska za klizalište, dok će na led sugrađani popričekati još neko vreme. Pitanje kada će biti postavljeno klizalište je, za sada, bez odgovora.

 

Javna nabavka za uslugu postavljanja klizališta raspisana je 30. novembra prošle godine. Odluku o dodeli ugovora, na predlog komisije za javne nabavke, doneo je gradonačelnik Slobodan Gvozdenović 11. decembra.

 

Najpovoljniju ponudu od 1,2 miliona dinara sa PDV-om dostavila je beogradska firma "Gemtehnik", koja je i prošle zime na istom mestu postavila klizalište za manje novca, koštalo je 900.000 dinara sa PDV-om, bez troškova za vodu i struju, koje je "pokrio" Grad. 

 

Prema modelu ugovora u konkursnoj dokumentaciji, klizalište je trebalo da bude postavljeno na platou Centra za kulturu najkasnije do 29. decembra 2018. godine, kada će, kako je precizirano, "klizalište početi sa radom i mora biti u funkciji do 18. februara 2019. godine". 

Podloga od peska za klizalište

Podloga od peska za klizalište (Foto: Kolubarske.rs)

 

I prošle godine je kasnilo postavljanje kizališta "zbog nepovoljnih vremenskih uslova" jer je, kako je objašnjeno, "bilo mnogo toplo", tako da je umesto 19. decembra, kako je precizirano ugovorom, klizalište otvoreno 7. januara.

 

 

 

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 57 sekundi

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...

Osnicba škola u Mionici  (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 21 sati 55 minuta

Mionički osnovci ostvarili značajan uspeh na takmičenjima

Mionički osnovci ostvarili su značajne rezultate na republičkom takmičenju iz engleskog jezika, okružnom takmičenju iz programiranja, okružnom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture, kao i...