Registracija Prijava preko FB
Ugao Pantićeve i Ulice vojvode Mišića (foto: Đorđe Đoković)
Ugao Pantićeve i Ulice vojvode Mišića (foto: Đorđe Đoković)
08.01.2019, 14:10

Bez vode Pantićeva od crkve do Nušićeve ulice

č: | fb:

Bez vode su potrošači u Pantićevoj ulici i to od Ulice vojvode Mišića do Nušićeve ulice. Kako je rečeno Kolubarskim.rs vodosnabdevanje će biti normalizovano najkasnije do 18 časova.

 

Direktor Vodovoda Đorđe Milanović kaže da je ekipa Vodovoda izašla na teren kako bi rešila problem u Pantićevoj ulici, prekoputa crkve, gde je voda "izvirala" iz ivičnjaka i to na samom pešačkom prelazu i izlivala se na ulicu.

 

"Osim što se po dužini otvorila magistralna vodvodna cev u Pantićevoj ulici iz koje otiče voda, ekipa je ustanovila da voda izlazi i iz cevi koja se nalazi u trotoaru", rekao je Milanović. On je podsetio da letos nije rekonstruisan glavni cevovod nego su zamenjene manje cevi i vodovodni priključci u Pantićevoj ulici, koja je prošlog leta rekonstruisana. 

 

Dodaje da je kvar na magistralnoj cevi veći otuda je potrebno nekoliko časova da bude otklonjen, a što se tiče problema cevi u trotoaru, kaže da ekipa još uvek nije utvrdila odakle cev dolazi, ali ono što je evidentno jeste da se završava u trotoaru i da je puna vode.

 

Đorđe Milanović kaže da ovo nije prvi put da radnici "Vodovoda" prilikom intervencije "otkriju" neku novu cev, koja nigde nije evidentirana niti je ucrtana na karti vodovodne mreže u gradu koja je rađena pre više od 50 godina.

 

Aktuelno

Krušik (foto: Đorđe Đoković)
U vojnoj fabrici Pre 6 sati 29 minuta

Dve radnice Krušika lakše povređene

U pogonu preduzeća Krušik u Valjevu, juče oko 19.30 došlo je do rasprskavanja alata za kompletiranje kapisle usled čega su dve radnice zadobile lakše telesne povrede, saopšteno je iz valjevske...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Još jedna donacija za Valjevsku bolnicu Pre 1 dan 2 sati

"Vega" kupila uređaj za Službu urologije

Valjevska kompanija "Vega" sa 1,7 miliona dinara finansirala je nabavku uređaja fleksibilni cistoskop za Službu urologije Opšte bolnice Valjevo. Uređaj je već instaliran i njegovom upotrebom...  · 2 komentara