Ugao Pantićeve i Ulice vojvode Mišića (foto: Đorđe Đoković)
Ugao Pantićeve i Ulice vojvode Mišića (foto: Đorđe Đoković)
08.01.2019, 14:10

Bez vode Pantićeva od crkve do Nušićeve ulice

č: | fb:

Bez vode su potrošači u Pantićevoj ulici i to od Ulice vojvode Mišića do Nušićeve ulice. Kako je rečeno Kolubarskim.rs vodosnabdevanje će biti normalizovano najkasnije do 18 časova.

 

Direktor Vodovoda Đorđe Milanović kaže da je ekipa Vodovoda izašla na teren kako bi rešila problem u Pantićevoj ulici, prekoputa crkve, gde je voda "izvirala" iz ivičnjaka i to na samom pešačkom prelazu i izlivala se na ulicu.

 

"Osim što se po dužini otvorila magistralna vodvodna cev u Pantićevoj ulici iz koje otiče voda, ekipa je ustanovila da voda izlazi i iz cevi koja se nalazi u trotoaru", rekao je Milanović. On je podsetio da letos nije rekonstruisan glavni cevovod nego su zamenjene manje cevi i vodovodni priključci u Pantićevoj ulici, koja je prošlog leta rekonstruisana. 

 

Dodaje da je kvar na magistralnoj cevi veći otuda je potrebno nekoliko časova da bude otklonjen, a što se tiče problema cevi u trotoaru, kaže da ekipa još uvek nije utvrdila odakle cev dolazi, ali ono što je evidentno jeste da se završava u trotoaru i da je puna vode.

 

Đorđe Milanović kaže da ovo nije prvi put da radnici "Vodovoda" prilikom intervencije "otkriju" neku novu cev, koja nigde nije evidentirana niti je ucrtana na karti vodovodne mreže u gradu koja je rađena pre više od 50 godina.

 

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 6 sati 8 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 3 sati 18 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 4 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 6 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara