Registracija Prijava preko FB
Karađorđeva, 10. januar oko 23h (foto: Đorđe Đoković)
Karađorđeva, 10. januar oko 23h (foto: Đorđe Đoković)
11.01.2019, 09:34

Sneg u Valjevu pada 39 časova

č: | fb:

Sneg u Valjevu pada 39 časova. Visina belog pokrivača je 20 centimetra, a temperatura u 10 časova je iznosila -1 stepen. U valjevskoj meteorološkoj stanici kažu da je sneg počeo da pada 9. januara u 19.10 časova i sa promenlivim intenzitetom pada bez prekida.

 

Saobraćaj na valjevskim ulicama odvija se bez većih problema. Putari kažu da su prohodne sve ulice prvog i drugog prioriteta koje su u programu zimskog održavanja, dok će ostale saobraćanice čistiti tek nakon prestanka padavina i to po pozivu sugrađana i nakon što se očiste ulice prvog i drugog prioriteta.

 

Građani se mogu javiti na telefon 014  315  01 46 do 15.30 časova,  a nakon toga na telefon 014  352 08 63  dežurne službe GP "Ingrap-omni", koje je dobilo na tenderu posao zimskog održavanja gradskih ulica i lokalnih puteva na teritoriji Valjeva, kao i saobraćajnica na Divčibarama.

Most na Gradcu, 10. januar oko 23h

Most na Gradcu, 10. januar oko 23h (Foto: Đorđe Đoković)

Knez Mihajlova, 10. januar oko 23h

Knez Mihajlova, 10. januar oko 23h (Foto: Đorđe Đoković)

Park preko puta Doma kulture

Park preko puta Doma kulture (Foto: Đorđe Đoković)

Most na Kolubari, 10. januar oko 23h

Most na Kolubari, 10. januar oko 23h (Foto: Đorđe Đoković)

Vuka Karadžića, 10. januar oko 23h

Vuka Karadžića, 10. januar oko 23h (Foto: Đorđe Đoković)

Čika Ljubina kod muzeja, 10. januar oko 23h

Čika Ljubina kod muzeja, 10. januar oko 23h (Foto: Đorđe Đoković)

Karađorđeva, 10. januar oko 23h

Karađorđeva, 10. januar oko 23h (Foto: Đorđe Đoković)

U svim krajevima Srbije, osim Vojvodine, nove snežne padavine dodatno su otežale zimske uslove vožnje, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

 

Snega na kolovozima do pet centimetara ima na putevima prvog prioriteta na teritoriji Bačke, Novog Sada, Rume, Zrenjanina, Pančeva, Valjeva, Mačve, Кolubare, Beograda, Požarevca, Кragujevca, Кruševca, Užica, Požege, Čačka, Zaječara, Niša i Vranja.

 

Danas će biti oblačno vreme, ujutru i pre podne povremeno će padati slab sneg, a tokom noći se očekuje delimično razvedravanje. Duvaće slab i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće oko minus tri, a najviša dnevna oko minus jedan stepen, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Aktuelno

Krušik (foto: Đorđe Đoković)
U vojnoj fabrici Pre 7 sati 25 minuta

Dve radnice Krušika lakše povređene

U pogonu preduzeća Krušik u Valjevu, juče oko 19.30 došlo je do rasprskavanja alata za kompletiranje kapisle usled čega su dve radnice zadobile lakše telesne povrede, saopšteno je iz valjevske...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Još jedna donacija za Valjevsku bolnicu Pre 1 dan 2 sati

"Vega" kupila uređaj za Službu urologije

Valjevska kompanija "Vega" sa 1,7 miliona dinara finansirala je nabavku uređaja fleksibilni cistoskop za Službu urologije Opšte bolnice Valjevo. Uređaj je već instaliran i njegovom upotrebom...  · 2 komentara