Karađorđeva, 10. januar oko 23h (foto: Đorđe Đoković)
Karađorđeva, 10. januar oko 23h (foto: Đorđe Đoković)
11.01.2019, 09:34

Sneg u Valjevu pada 39 časova

č: | fb:

Sneg u Valjevu pada 39 časova. Visina belog pokrivača je 20 centimetra, a temperatura u 10 časova je iznosila -1 stepen. U valjevskoj meteorološkoj stanici kažu da je sneg počeo da pada 9. januara u 19.10 časova i sa promenlivim intenzitetom pada bez prekida.

 

Saobraćaj na valjevskim ulicama odvija se bez većih problema. Putari kažu da su prohodne sve ulice prvog i drugog prioriteta koje su u programu zimskog održavanja, dok će ostale saobraćanice čistiti tek nakon prestanka padavina i to po pozivu sugrađana i nakon što se očiste ulice prvog i drugog prioriteta.

 

Građani se mogu javiti na telefon 014  315  01 46 do 15.30 časova,  a nakon toga na telefon 014  352 08 63  dežurne službe GP "Ingrap-omni", koje je dobilo na tenderu posao zimskog održavanja gradskih ulica i lokalnih puteva na teritoriji Valjeva, kao i saobraćajnica na Divčibarama.

Most na Gradcu, 10. januar oko 23h

Most na Gradcu, 10. januar oko 23h (Foto: Đorđe Đoković)

Knez Mihajlova, 10. januar oko 23h

Knez Mihajlova, 10. januar oko 23h (Foto: Đorđe Đoković)

Park preko puta Doma kulture

Park preko puta Doma kulture (Foto: Đorđe Đoković)

Most na Kolubari, 10. januar oko 23h

Most na Kolubari, 10. januar oko 23h (Foto: Đorđe Đoković)

Vuka Karadžića, 10. januar oko 23h

Vuka Karadžića, 10. januar oko 23h (Foto: Đorđe Đoković)

Čika Ljubina kod muzeja, 10. januar oko 23h

Čika Ljubina kod muzeja, 10. januar oko 23h (Foto: Đorđe Đoković)

Karađorđeva, 10. januar oko 23h

Karađorđeva, 10. januar oko 23h (Foto: Đorđe Đoković)

U svim krajevima Srbije, osim Vojvodine, nove snežne padavine dodatno su otežale zimske uslove vožnje, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

 

Snega na kolovozima do pet centimetara ima na putevima prvog prioriteta na teritoriji Bačke, Novog Sada, Rume, Zrenjanina, Pančeva, Valjeva, Mačve, Кolubare, Beograda, Požarevca, Кragujevca, Кruševca, Užica, Požege, Čačka, Zaječara, Niša i Vranja.

 

Danas će biti oblačno vreme, ujutru i pre podne povremeno će padati slab sneg, a tokom noći se očekuje delimično razvedravanje. Duvaće slab i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće oko minus tri, a najviša dnevna oko minus jedan stepen, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 3 sati 5 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 10 sati 2 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 dan 10 sati

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 6 komentara