Doček Srpske nove godine 2018. (foto: Đorđe Đoković)
Doček Srpske nove godine 2018. (foto: Đorđe Đoković)
13.01.2019, 10:09

Uz trubače i di-džejeve biće besplatno kuvano vino i rakija

č: | fb:

Srpsku Novu godinu Valjevci će dočekati na Gradskom trgu, uz zanimljiv program, prilagođen raznim ukusima i svim generacijama, piše u informaciji za medije iz Kabineta gradonačelnika.

 

Dalje se navodi da će doček upotpuniti vatromet, a grad Valjevo je za posetioce obezbedio besplatno posluženje, kuvano vino i rakiju!

 

Od 21 čas će nastupiti DJ Hoffman, od 22.15 časova DJ STR8. Za ljubitelje trube od 23.30 časova će nastupiti Trubački orkestar braće Ilić iz Požege. U ponoć će Novu godinu po julijanskom kalendaru čestitati gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović, navodi se u informaciji iz Kabineta gradonačelnika.

 

Kabinet gradonačelnika nije u informaciji naveo koliko je iz gradskov budžeta izdvojeno novca za doček Srpske nove godine!

 

Zatvorene ulice za saobraćaj

 

Za saobraćaj će danas od 21 čas, do 1 čas posle ponoći biti zatvorena Karađorđeva ulica od Sinđelićeve do Ulice Vuka Karadžića, kao i Ulica Vlade Danilovića do Pantićeve.

Aktuelno

Osnicba škola u Mionici  (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 19 sati 41 minuta

Mionički osnovci ostvarili značajan uspeh na takmičenjima

Mionički osnovci ostvarili su značajne rezultate na republičkom takmičenju iz engleskog jezika, okružnom takmičenju iz programiranja, okružnom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture, kao i...