Organizovano put Beograda na doček Putina (foto: Đorđe Đoković)
Organizovano put Beograda na doček Putina (foto: Đorđe Đoković)
17.01.2019, 14:03

Na doček Putina otišlo 14 autobusa pristalica SNS

č: | fb:

Danas je iz Valjeva put Beograda na doček predsednika Rusije Vladimira Putina otišlo 14 autobusa u organizaciji SNS, dok su socijalisti za svoje čalnove obezbedili jedan autobus. 

SPS organizovano put Beograda na doček Putina

SPS organizovano put Beograda na doček Putina (Foto: Đorđe Đoković)

 

Izvor Kolubarskih.rs iz Srpske napredne stranke kaže da je Valjevo ispunilo kvotu od 700 ljudi koliko je trebalo da "obezbedi za odlazak u Beograd na doček Putina". Dodaje da su iz Valjeva "mogla da odu bar još dva autobusa, s obzirom na to da su pozivari bili baš aktivni".

Organizovano put Beograda na doček Putina

Organizovano put Beograda na doček Putina (Foto: Đorđe Đoković)

Danas nešto pre 13 časova bila je velika gužva na parkingu kod NIS-ove pumpe, odakle se organizovano krenulo put Beograda. Predsednik valjevskih naprednjaka i gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović se izvinio svima za koje nije bilo mesta u jednom od 14 autobusa, objašnjavajući da "nema više slobodnih autobusa".

Organizovano put Beograda na doček Putina

Organizovano put Beograda na doček Putina (Foto: Đorđe Đoković)

 

Prema saznanjima Kolubarskih.rs svi mesni odbori SNS-a dobili su kvote koje su morali da ispune, a kvote su bile i za javna preduzeća i ustanove. Na spiskovima onih koji su morali da putuju u Beograd nalaze se pre svega lica koja su zaposlena na privremenim i povremenim poslovima u lokalnoj upravi i javnim preduzećima.

 

Poziv za odlazak u Beograd u organizaciji valjevskih naprednjaka upućivan je telefonom, putem SMS i Vibera. Pre nekoliko dana društvene mreže bile su preplavljene jednom porukom u kojoj, osim što se član SNS-a poziva da "ide u četvrtak u Beograd na doček predsednika Rusije Petina", pozivar naglašava da je "obavezno da se ide, biće kažnjavanja". A kažnjavaće lično gradonačelnik!

Organizovano put Beograda na doček Putina

Organizovano put Beograda na doček Putina (Foto: Đorđe Đoković)

 

Beogradski mediji prenose da predstavnici Srpske napredne stranke pozivaju pristalice putem društvenih mreža da dočekaju Putina i "šetaju za pristojnu i normalnu Srbiju koja ume da ceni prijatelje".

 

Predsednici Vladimir Putin i Aleksandar Vučić zajedno će posle 18 časova obići Hram svetog Save gde je najavljen i skup podrške povodom posete ruskog predsednika Srbiji. Predsednika Putina će ispred Hrama Svetog Save dočekati građani kako bi ga pozdravili, pišu beogradski mediji.

 

Izvor Kolubarskih.rs koji je otputovao u Beograd, kaže da je plan da se nakon dolaska u prestonicu prošetaju zajedno sa kolegama iz drugih gradova, koji su takođe organizovano doputovali u Beograd, kako bi "pokazali koliko nas ima".

 

Dodaje da će, prema "ranije utvrđenom rasporedu, Valjevci biti locirani u Nemanjinoj ulici, blizu raskrsnice sa Knez Miloševom ulicom".

Organizovano put Beograda na doček Putina

Organizovano put Beograda na doček Putina (Foto: Đorđe Đoković)

Danas samo do podneva

 

Jedan od šaltera u Gradskoj upravi danas je radio samo do podneva. Već sutra radno vreme će biti uobičajeno, rečeno je Kolubarskim.rs. Saznajemo da je to šalter "privremenih i povremenih poslova" gde se "plaćaju računi".

Danas do 12

Danas do 12 (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 13 sati 45 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 13 sati 45 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan 8 sati

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara