Registracija Prijava preko FB
Organizovano put Beograda na doček Putina (foto: Đorđe Đoković)
Organizovano put Beograda na doček Putina (foto: Đorđe Đoković)
17.01.2019, 14:03

Na doček Putina otišlo 14 autobusa pristalica SNS

č: | fb:

Danas je iz Valjeva put Beograda na doček predsednika Rusije Vladimira Putina otišlo 14 autobusa u organizaciji SNS, dok su socijalisti za svoje čalnove obezbedili jedan autobus. 

SPS organizovano put Beograda na doček Putina

SPS organizovano put Beograda na doček Putina (Foto: Đorđe Đoković)

 

Izvor Kolubarskih.rs iz Srpske napredne stranke kaže da je Valjevo ispunilo kvotu od 700 ljudi koliko je trebalo da "obezbedi za odlazak u Beograd na doček Putina". Dodaje da su iz Valjeva "mogla da odu bar još dva autobusa, s obzirom na to da su pozivari bili baš aktivni".

Organizovano put Beograda na doček Putina

Organizovano put Beograda na doček Putina (Foto: Đorđe Đoković)

Danas nešto pre 13 časova bila je velika gužva na parkingu kod NIS-ove pumpe, odakle se organizovano krenulo put Beograda. Predsednik valjevskih naprednjaka i gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović se izvinio svima za koje nije bilo mesta u jednom od 14 autobusa, objašnjavajući da "nema više slobodnih autobusa".

Organizovano put Beograda na doček Putina

Organizovano put Beograda na doček Putina (Foto: Đorđe Đoković)

 

Prema saznanjima Kolubarskih.rs svi mesni odbori SNS-a dobili su kvote koje su morali da ispune, a kvote su bile i za javna preduzeća i ustanove. Na spiskovima onih koji su morali da putuju u Beograd nalaze se pre svega lica koja su zaposlena na privremenim i povremenim poslovima u lokalnoj upravi i javnim preduzećima.

 

Poziv za odlazak u Beograd u organizaciji valjevskih naprednjaka upućivan je telefonom, putem SMS i Vibera. Pre nekoliko dana društvene mreže bile su preplavljene jednom porukom u kojoj, osim što se član SNS-a poziva da "ide u četvrtak u Beograd na doček predsednika Rusije Petina", pozivar naglašava da je "obavezno da se ide, biće kažnjavanja". A kažnjavaće lično gradonačelnik!

Organizovano put Beograda na doček Putina

Organizovano put Beograda na doček Putina (Foto: Đorđe Đoković)

 

Beogradski mediji prenose da predstavnici Srpske napredne stranke pozivaju pristalice putem društvenih mreža da dočekaju Putina i "šetaju za pristojnu i normalnu Srbiju koja ume da ceni prijatelje".

 

Predsednici Vladimir Putin i Aleksandar Vučić zajedno će posle 18 časova obići Hram svetog Save gde je najavljen i skup podrške povodom posete ruskog predsednika Srbiji. Predsednika Putina će ispred Hrama Svetog Save dočekati građani kako bi ga pozdravili, pišu beogradski mediji.

 

Izvor Kolubarskih.rs koji je otputovao u Beograd, kaže da je plan da se nakon dolaska u prestonicu prošetaju zajedno sa kolegama iz drugih gradova, koji su takođe organizovano doputovali u Beograd, kako bi "pokazali koliko nas ima".

 

Dodaje da će, prema "ranije utvrđenom rasporedu, Valjevci biti locirani u Nemanjinoj ulici, blizu raskrsnice sa Knez Miloševom ulicom".

Organizovano put Beograda na doček Putina

Organizovano put Beograda na doček Putina (Foto: Đorđe Đoković)

Danas samo do podneva

 

Jedan od šaltera u Gradskoj upravi danas je radio samo do podneva. Već sutra radno vreme će biti uobičajeno, rečeno je Kolubarskim.rs. Saznajemo da je to šalter "privremenih i povremenih poslova" gde se "plaćaju računi".

Danas do 12

Danas do 12 (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Vladan Lukić  (foto: Đorđe Đoković)
80 godina valjevske vojne fabrike Pre 13 sati 43 minuta

U godini jubileja rekordan izvoz "Krušika"

Valjevski "Krušik" obeležava osam decenija postojanja i uspešnog poslovanja. Danas se valjevska vojna fabrika može pohvaliti izvozom od 109 miliona dolara, osvajanjem novih proizvodni programa,...  · 2 komentara

Pobednici muške kategorije (foto: Divčibare Ski Resort)
Na ski stazi Crni vrh na Divčibarama 22.02.2019

Održana trka za Udruženje "Rodi se na lepom mestu"

Na prvom revijalnom slalomu humanitarnog karaktera za "Udruženje Rodi se na lepom mestu", koji je održan danas na Divčibarama, prikupljeno je 121 000 dinara. Učestvovalo je 39 skijaša, koji su tako...

Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona (foto: Đorđe  Đoković)
Treći protest "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona" 22.02.2019

"Patriotizam je ostati u ovoj zemlji"

"Moramo šetati i to ne samo protiv ove vlasti, nego i protiv sledeće i svake vlasti koja se drzne da zloupotrebi ovu državu, jer to je naša država i moraju da znaju da mi njih plaćamo", poručio je...  · 9 komentara

Antene na zgradi Grada (foto: Đorđe Đoković)
Oglašena prodaja 22.02.2019

Radio Valjevo opet na prodaju

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju Radio Valjevo metodom neposredne pogodbe uz javno prikupljanje ponuda, a procenjena vrednost preduzeća je 795.582 dinara. Prvi put...