Marko Aćimović na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
Marko Aćimović na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
01.02.2019, 10:10

Uhapšeni zbog sumnje da su napali novinara

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je M. G (1963) i B. P. (1954) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, saopštila ja policija.

 

Kako se navodi u saopštenju, "oni se sumnjiče da su juče fizički napali novinara Marka Aćimović ispred zgrade Gradske uprave u Valjevu i zadali mu više udaraca kada je pokušao da izveštava sa javnog skupa koji se održavao na pomenutoj lokaciji".

 

Osumnjičeni su privedeni u prostorije Osnovnog javnog tužilaštva, i nakon saslušanja kod tužioca, sprovedeni su kod sudije za prethodni postupak kako bi isti doneo odluku, a povodom predloga osnovnog javnog tužioca za određivanje pritvora osumnjičenim licima, navodi se u saopštenju policije.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 6 sati 23 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 9 sati 12 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.