Registracija Prijava preko FB

Šesta Kolona

Ljuljaj, ljuljaj brod.

Poslednji komentari

 • Lutke u Ogradnoj galeriji

  @ Ćećo Mercc - Sad sam telefonski propito Todora o toj lutki-lutci i on mi onako odrešito reče da ti nemaš pojma da je pravilno lutci jer je to druga palatalizacija ili sibilarizacija ,kaže on i da nezna baš svako za alternaciju K u C, G u Z, H u S ispred samoglasnika I. Inače bih se u normalnim okolnostima zahvalio za P.S. ali mnogo žurim zbog prostate da oslabim pritisak na bešiku pa da onda donjom komšiji ,dok je na poslu, izručim u avliju ono što nam je ostalo u kaci s kiselim kupusom, a i moro bi pre kiše opleviti papriku, kadificu i prkos.

 • Pritvor za sedmoro osumnjičenih

  Pođemoli od činjenice kako je stvarno minimalna verovatnoća da je mali Vujić u velikim javnim nabavkama delovao sam bez dogovora s najvišim zvaničnicima opštine pojavljuje se zanimljivo pitanje da li će javni tužilac imati hrabrost i karakter da mu kao okrivljenom ponudi da bude svedok saradnik (ZKP 504o-504ć) i da ide na eventualno ublažavanje kaze u zamenu za razotkrivanje saučesnika na najvišim mestima ili će tužilac izbeći davanje Vujiću procesnog statusa svedoka saradnika kako bi zaštitio prvake SNS i SPS ,tojeste gradonačelnika i zamenika? Pitanje je vrlo prosto ima li tužilac muda ili nema ,boji li se više naroda ili od kriminalaca u partijama?

 • Gradska vlast treba da podnese ostavku

  Gde se može pročitati pomenuta ispovest od dotične naše sugrađanke i sestre Batrićeve ?

 • Danas saslušanje osmoro uhapšenih

  Administrator danas nije u kancelariji ,otišo je sabajle lokalom do Karaule da odnese tetki lek i donese u Valjevo malo piletine, malina, mladog sira i tako to. Dok se on predveče ne vrati mi možemo da pišemo šta oćemo.

 • Gradska vlast treba da podnese ostavku

  Evo ja prvi podržavam demokratsku stranku i prvi ću da glasam za nji ako treba samo da se prvo unutar sebe obračunaju s raznim Džilasima ,Pajtićima, Šutanovcima i sličnima u svojim redovima koji su se svi dobro omastili i srušili stranci ugled.

 • Uz oglas za kupovinu zemljišta nedostaje slika

  Ja bi ovim rečima javno upozorio tužilaštvo i upravu kriminalističke policije na jednu organizovanu kriminalnu grupu koja samo što nije opštinu Valjevo gurnula u kupovinu zemlje po više struko skupljoj ceni a onda razliku para međusobno podelila. Pozivam da odma počnu prisluškivati telefone i skupljati podatke o tome šta su naumili i ko je skime od ovi kriminalaca povezan stranački suvlasnički i ortački . U kriminalnoj grupi su od krupni riba vlasnik zemlje i njegovi kompanjoni svi zaštićeni funkcijama i vezama a to su trojica bivša ministara iz Valjeva od koji su dvojica rođena braća ,plus gradonačelnik i zamenik gradonačelnika Valjeva. Glavni dokaz postojanja kriminalne grupe biće to što će opština Vidoju za njegovu zemlju platiti mnogo mnogo više nego što zemlja stvarno vredi. Pozivam kriminalističku policiju da odma proveri kolko Vidojeva zemlja zaista vredi ne tako što će slušati korumpirane poreske službenike nego pitajući za cenu seljake levo i desno i ispred i iza Vidojeve zemlje pošto bi oni prodali svoju zemlju. Ako se pokaže velika razlika između cene pošto bi imanje dali okolnni seljaci i cene ugovorene s Vujićem,da se zna da su se političari bivši i sadašnji utalili i da se odma pohapsi banda iako u njoj ima i masona i doktora nauka i bivši i sadašnji poslanika vladajuće stranke. Nama bagra više netreba.

 • Uhapšeni zbog nameštanja tendera i primanja mita

  Zasad su od lica sa one slike uvatili samo malog Vujića s prstima u medu . Ostali su na čekanju. Još jedno trojicu od njih sa slike da savataju pa da se ispuni proročanska vizija boljeg života za sve nas.

 • Uhapšeni zbog nameštanja tendera i primanja mita

  Meni se javlja i nekako nako mi dolazi da će u Valjevu biti bolje kad pohapse većinu od društva sa slike na ovom linku http://www.vaseljenska.com/vesti/masoni-u-valjevu-formiraju-koaliciju-sns-sps-zarad-antinarodne-brane-rovni-drugih-antihriscanskih-projekata/

 • Uhapšeni službenici Gradske uprave

  Ma jok bre tog malog Aleksandra su uhapsili samo nako ,pustiće ga brzo čim se nađe nešto zbog čega nemože biti gonjen ili osuđen. Mali Vujić je sad u policijskom pritvoru kako bi mi lupili javnu packu Poćuti i socijalistima ,mora da se zna ko je ko u zemlji, a i poradi skretanja pažnje sa ovi naši kriminalaca.

 • "Traganje za slikom“

  Ja bi među tom decom voleo da vidim doktora Bobu i doktora Poćutu jer bi i nji dva isto tako uz pomoć Ljubini slika mogla naučiti kako da “oforme neke svoje stavove i osećanja prema određenim pojavama u životu, što ih bi kao rezultat moglo učiniti elokventnim ljudskim bićima sa osećajem za empatiju“ .

 • Gradsko veće o imovini grada, planu Tešnjara, objektu u Divcima

  Možda se nikako nisu uspeli dogovoriti oko tala i podele profita od opštinske kupovine one višestruko precenjene Vujićeve i Mihajlovićeve zemlje. ? Ko sazna koliko je ko od nji od tog posla tražio neka javi.

 • Gradsko veće o imovini grada, planu Tešnjara, objektu u Divcima

  Zabijanjem klipova u poslove divačke doktor Boba oglašava da više nije u ljubavi nego je odsad u sukobu sa doktor Mikom. Ovime su braća Jokić izazvana na megdan dvojcu bez kormilara Gvozdenović-Glišić .Ne spreči li ovo Gospodar Vučić ima da Valjevom leti perje naprednjačko ,ima da se mažu medijskim bitumenom i izbiju načisto zube jedni drugima!

 • Kome treba Gastro fest?

  Samo jedna stvar jedna jedina mene čudi u ovoj stvari .Ne čudi me što je Boba našo kvaran način da i svom Fazanu doturi nešto naši para ,ne čudi me što je Fazan kako bi se bolje omastio prepolovio trajanje i program toga svoga vašera ,ne čudi me što za Fazanove izmotacije u gradskoj kasi ima para a nema za ozbiljnu manifestaciju kao što su Dani gljiva (kad se učlane de treba biće para i za nji) ,nego me čudi da ovaj očigledan lopovluk Bobe i Fazana svojim likom i delom podržava Mika Jokić .Ko ne veruje emo mu Mike gore na slici rame uz rame s Bobom. Ja sam Miku mnogo cenio kao čoveka i komunistu i ne znam šta mu ovo treba da njega Fazan koristi kako bii se omastio za 100000 dinara. Da su neke pare pa da razumem .Dali oni Miki nešto drže u šaci pa takav čovek mora da postupa protiv svoje volje ili se on njima dobrovoljno odužuje zato što su mu kumićevu ženu bez potrebni kvalifikacija postavili za direktorku arhiva ,ja ne znam šta je odto dvoje ali sam mnogo razočaran u Miku a ne u ovo lopovsko društvo oko njega.

 • Siti volk projekat

  Nemojte da govorite engleski ko Boba i Poćuta. L u engleskoj reči Walk se ne izgovara pa se zato kaže “vo:k“ a ne “volk“. Volk na ruskom i staroslovenskom označava ‘vuka‘ a na nemačkom ‘narod‘ .Pomenuti izraz City Walk (recimo, Grad šeta) približno se izgovara kao “siti vook“ a ne “siti valk“.

 • Teodosići kupili autokamp "Brezu"

  Prijatelju Sinaciline nije ovde reč o poštenju braže Teodosić niti ko sumnja u nji nego je reč o poštenju oni među nama koji su Teodosićima obećali da će sve biti dobro samo ako nji dva opštini za Brezu daju 200 hiljada evra. Isto tako su navukli Teodosija K. da uloži 300 hiljada evra u benzinsku pumpu na Divčibarama pa su mu onda dva meseca posle otvaranja kao vlasniku tražili naknadu za održavanje državnog puta a ta naknada je veća od prihoda pumpe . Boba je karakteran čovek i kome god da je on reko da će mu se osvetiti tome će se sigurno i osvetiti ,vešaj me ne bude li tako. Nemože njega Mika lako da drži na lancu i u kućici ,sve i kad bi teo a vidimo da neće.

 • Zakasnelo košenje trave, a za zmije nema "nadležnih"

  Ako oćemo da se trava na vreme i kako treba šiša po Valjevu onda taj poso naš gradonačelnik treba da poveri Ljubiši i njegovom „Studiju M“. Oni su višestruko provereni i naši. Našlo bi se tu opet i kakvog honorarnog posla za Goricu. Mamar može vodu da donosi dok joj Ljubiša travu kosi.

 • Na ručkove, piće i poklone potrošeno 2,3 miliona dinara za tri meseca

  Valjevski Bob Rock! Xaxaxaxa. Ako je Gvozdenović Bob Rok ,onda je Glišić Broj 1 a Mika Jokić mora biti Sir Oliver .Ili je orbnuto? Gorica je Počita a Klomber će biti Nosonja ili Klodovik!

 • Vraćaju se murali na valjevske fasade

  Neka, neka,more ! Te mulatkinje, melezi, kreolci i njihov folkor ,tu se sve nama Srbima bliski nesvrstani narodi.

 • Zatvor za bivše policajce

  Mnogo me obraduje kad čujem da policajci idu na robiju .Još bi me više obradovalo da sa njima robijaju sudije ,tužioci i političari. Svi su oni fini svet što izgleda vrlo ozbiljno i lepo priča osim što imaju manu da su manje pošteni od kriminalaca.

 • U Valjevu nikada gora vlast

  Ja bi Milki Erić Vasiljević preporučio da pazi šta priča ako misli još koji put da se ginekološki pregleda u bolnici ili u Domu zdravlja jer sve to drže gradonačelnikovi ljudi koji lako mogu da razglase podatke iz zdravstvenog kartona ako nam se zameri. Ne bi bilo prvi put. Vrlo ozbiljno ovo da uzme kako posle ne bi bilo plačke.

 • Dom zdravlja miljenik budžeta

  Mnogo ste nevaljali i dosadni. Da Gorica malo Bobi, onda da malo i Boba Gorici. Učini ona njemu neku radost,učini on njoj. Ruka ruku mije medju ljudima koji se vole ,paze i složni su.

 • Na Gradskom trgu "JA u centru pažnje"

  Može neko pametniji od mene da objasni zašto se ovde tretira kao vest to što jedna grupica gradjana u centru Valjeva vrši političku propagandu o trošku i interesu američke vlade?

 • Narodni poslanik i "muke" građana

  E pa sestro slatka nemoj da se ovde iščuđavaš kad si sama kriva što si ignorisana. Posle j. nema kajanja. Nemožeš ti preko novina i televizije da čačkaš i kritikuješ gosn Mikinog pulena dr Bobu a vamo da očekuješ da se gosn Mika stobom lepo razgovara ,dočekuje te sa pogačom i solju i ispraća s ponudama. Nema to više ,znamo za jadac. Dirneš jednog od nas ,ko da si nas sve dirnula. Mi smo osinjak kod tri musketara. U dr Bobu je mnogo investirano s visoki položaja ,svašta mu se opraštalo ,gledalo kroz prste i guralo pod tepih i sad si ti našla da se jedina praviš pametna ofiraš karte i ugrožavaš dugoročnu Jokića investiciju u prelomnom času kad gosn Mika očekuje povraćaj svog uloženog truda i sredstava. Ima gosn Mika još bliže i dalje rodbine i kućni prijatelja za nameštanje i zapošljavanje a što će teško biti za obistinjivanje bez čuvanja dr Bobini leđa i držanja ga isturenom položaju.

 • Aleja zaslužnih građana ili park i crkva?

  Razmatralo se onomad da ovde bude saranjen Dušan Mihajlović ali on apsolutno nije teo da čuje za to, reko je da već ima grobno mesto na drugoj strani. Tako da bi sad bilo najbolje da ovde saranimo još samo gradonačelnika i njegovog zamenika. I nikog više tu da nema, samo nji dvojica (ako poradi uštede može zajedno o jednom trošku) i Pence. I crkva jedna lepa da im se napravi ne mora biti velika ,može mala skroz ko ona Ilijina pred bolnicom, tek toliko da ova dva iskupe svoje duše i pokažu svoju veličinu. GPC je skraćenica od početni slova onoga što još nedostaje ovom mestu da bi bilo potpuno i da svi budu zadovoljni : Gvozdenović, Poćuta i Crkva .Dakle GPC.

 • Neke sednice Gradskog veća ipak otvorene!?

  Poplašio se malčice Boba i blago revidirao stav pošto je u Valjevo iz SNS stigao žuti karton linijom iz Beograda preko Uba, ali izdržaće on do kraja u onome što je naumio,uporan je taj ko divlji magarac a kad jednom zagrize onda drži čvrsto i ne pušta više dok ne dobije po njušci ko američki staford terijer. Kakvi novinari kakvi bakrači. Znate li vi koliko je Hitleru i njegovim sledbenicima trebalo da ukinu slobodu štampe u nemačkoj posle svoje pobede na demokratskim izborima? Šes meseci! Naši kripto-fašisti taj rekord nisu uspeli da obore što ne znači da neće uspeti u razumnom roku ,trude se mnogo i svakodnevno. Dogovor je da se u totalnom osvajanju vlasti za sada napreduje polako, znači može dva koraka napred ,a jedan nazad i dokle se toga drži plešući napred nazad kukovima pa okret Boba ne mora uopšte da brine zbog ispada izvan dogovorene politike.

 • Za bolje informisanje građana, bolje da novinara nema!

  Sve je više svedočanstava da se svakom mesnom zajednicom, ustanovom, gradom i celom Srbijom upravlja preko neimenovanih i neizabranih SNS koordinatora, što znači da se upravlja apsolutno vanustavno, protivzakonito i vaninstitucionalno. Sve bitne odluke u Srbiji, u rasponu od Beograda do Brđana, više ne donose legalni i demokratski izabrani organi nego ih donosi jedna organizovana ilegalna grupa koja protivustavno deluje a koju čine od javnosti sakriveni stranački koordinatori potčinjeni trojcu Andrej Vučić, Aleksa Jokić i Darko Glišić (ova trojica su neka vrsta modernih Hitlerovih Rajhslajtera i po moći nadilaze ministre u vladi), na čijem je čelu Aleksandar Vučić kao neprikosnoveni vođa. POmenuti stranački koordinatori po celoj Srbiji besukrupulozno i nemilosrdno sprovode interese SNS potkupljujući i zapošljavajući svakoga koga mogu da iskoriste a po potrebi otvoreno ucenjuju pa i prete fizičkim nasiljem nad nelojalnima i neposlušnima. Ovo što SNS radi iza leđa jvanosti jeste siguran put u fašizaciju Srbije.

 • Grad ima plan, a pojedinci lični interes

  Drvenog mosta godinama nema, istrulio je odavno , taj most kao i sve drugo što je Vujić tamo napravio bio je od čamovine. Po principu drži vodu dok majstori odu.

 • Protesti u Valjevu i večeras

  Protiv koga jadnici protestuju, da li protiv apsolutne većine sugrađana (istina, prepariranih i hipnotisanih medijima) što je izabrala Vučića na izborima a koji nisu bili manje demokratski nego bilo koji do sada? Ko hoće da gađa u centar mete taj neka protestuje protiv korumpiranih novinara u redakcijama centralnih i lokalnih medija koje se bave pro-režimskim zamagljivanjem i obmanjivanjem naroda ,pa neka ide pred TV Valjevo Plus (gde besplatno prenose Vučićeve mitinge) ,pred VTV (gde vučićevci rado gostuju jer znaju ma šta uradili neće im postavljati neprijatna pitanja) i pred TV Marš (čiji je vlasnik gradonačelnikov šurak pa se paze međusobno).

 • "Vidrak ne može da očisti koliko ljudi mogu da isprljaju"

  Možda Slađana Marković ne laže ,možda žena samo ne zna da njeni đubretari već mesecima subotom i nedeljom ne odvoze đubre iz najvećih gradskih naselja.

 • Vučić pobedio u Kolubarskom okrugu

  U SNS ćemo morati da se pozabavimo razlogom zašto u Valjevu prosečno dobijamo osetno manje glasova nego u ostatku Srbije. Sve je izvesnije da je pomenuti razlog rođen 1965, optužen što je nemarom ubio nerođeno dete ,taj se komunalnim policajcima obraća sa “Šta je majmuni, šta vam nije jasno” i novinare pozdravlja sa “Zig hajl“.