Registracija Prijava preko FB

Darija Ranković

Trenutno dva u jedan. Novinarka sa višegodišnjim iskustvom i urednica koja rado citira Lazu Kostića: "Onaj ko je i sam rob, nikada neće osloboditi drugog!". Voli ruske klasike, francuske filmove, italijanske cipele i domaću muziku.

 • Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
  Više od dva meseca nije bilo tendera · Pre 15 sati 16 minuta

  Gradska vlast dovela "stručnjaka", bez iskustva, za javne nabavke

  Grad Valjevo više od dva meseca nije raspisao ni jednu javnu nabavku. Kako saznajemo razlog je to što je policija uzela računare sa programima i podacima javnih nabavki, ali i zbog toga što Gradska uprava nema kadrove za javne nabavke. Da bi pokrenuli javne nabavke čelnici Grada doveli "stručnjaka" bez iskustva.

 • Tešnjarske večeri (2017.) (foto: Đorđe Đoković)
  Sa Trifunovićem o valjevskom festivalu · Pre 1 dan 9 sati

  Možda je vreme za drugačije Tešnjarske

  Ovogodišnje 31. Tešnjarske večeri opravdale su očekivnje organizatora, oni koji su imali koncert poručuju da će rado doći ponovo, većina posetilaca je prezadovoljna, doduše ima i nezadovoljnih, ali su, čini mi se, u manjini. Upravo ti koji su u manjini kažu da je vreme za promene i predlažu neki drugačiji koncept gradskog letnjeg festivala, pa čak i drugi naziv.

 • Sednica SO LJig (foto: Miroslava Kojić)
  Osvrt na sednicu SO Ljig · Pre 1 dan 13 sati

  Odbornici bez članske karte "protiv" bibliotekara

  Kako zakon nalaže, tri meseca posle sedme, dođe na red osma sednica Skupštine opštine Ljig. Opet po zakonu, na predlog Opštinskog veća, nađoše se na dnevnom redu tačke veoma značajne za budućnost ove opštine, i neke čisto formalne, da se odrade.

 • Marko Louis (foto: Đorđe Đoković)
  Preko 2.500 posetilaca · Pre 1 dan 15 sati

  MMF brend Divčibara

  Marko Louis i Zemlja gruva bili su "šlag na tortu" drugog Mountain music fest-a (MMF), koji je održan u subotu na Divčibarama, a koji je u svakom pogledu prevazišao prošlogodišnji.

 • Mountain Music Fest (2016.) (foto: Đorđe Đoković)
  Muzika, zabava, rekreacija · 19.08.2017

  Danas na Divčibarama drugi MMF

  Pod sloganom "Začini dan", danas će na Divčibarama biti održan drugi po redu Mountain music fest (MMF). Kako su najavili organizatori, na ovom muzičkom festivalu, koji će trajati od podne do 23 časa, nastupiće Zemlja gruva, Marko Louis, Kralj Čačka, ZAA, Uroš Spasojević Project, SinKuba i Valternativa Radio.