Registracija Prijava preko FB

Darija Ranković

Novinarka sa višegodišnjim iskustvom i urednica koja rado citira Lazu Kostića: "Onaj ko je i sam rob, nikada neće osloboditi drugog!". Voli ruske klasike, francuske filmove, italijanske cipele i domaću muziku.

 • Konferencija za novinare DS u Tešnjaru (foto: Đorđe Đoković)
  Demokrate predlažu · Pre 11 sati 49 minuta

  Izbaciti buku iz Tešnjara, izmestiti benzinsku pumpu….

  Primer brojnih problema koji su lako rešivi uz dobar plan, malo novca i malo dobre volje jeste Tešnjar. Demokrate kažu da jedna od odluka koju Grad treba da donese jeste odluka da se u Tešnjaru može jedino koristiti akustična muzika.

 • Rekonstrukcija zgrade (foto: Đorđe Đoković)
  Za dodatne radove nije planiran novac u budžetu za 2018. · Pre 13 sati 52 minuta

  Gradilište je napušteno zbog 2,4 miliona dinara, nebrige i dileme

  Radovi na objektu prve Valjevske banke, kasnije Narodne štedionice, u kojoj su bili Radio Valjevo i Napred, počeli su sredinom maja prošle godine, a prekinuti su pre deset meseci. Niko nije želeo da odgovori na pitanje zbog čega "stoje" radovi. Nezvanično saznajemo zbog dileme.

 • Gradsko veće (foto: Đorđe Đoković)
  Zbunjujuće · Pre 18 sati 35 minuta

  Gradsko veće (ni) je usvojilo program budžetskog fonda za ekologiju?

  Sudeći prema izveštaju, Gradsko veće nije usvojilo Program korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine. Međutim u materijalu dostavljenom novinarima o tome je trebalo da se izjasni Gradsko veće. Zašto nije?

 • Zorana Mihajlović na konferenciji za novinare (foto: Đorđe Đoković)
  Ministarka Mihajlović o Divčibarama · 24.04.2018

  "Ono šta ste tražili to ćemo i uraditi!". A šta smo tražili?

  "Ono šta je grad Valjevo tražio mi ćemo i uraditi ove godine", rekla je ministarka Zorana Mihajlović odgovarajući na pitanje novinara da li je na sastanku u Valjevu sa gradskim rukovodstvom bilo reči i o infrastrukturnoj izgradnji Divčibara?

 • Gvozdenović, Jokić, Mihailović (foto: Đorđe Đoković)
  Pozadina ministarkine posete Valjevu · 23.04.2018

  Promocija, podrška i pomirenje

  Ministarka Zorana Mihajlović je boravila u Valjevu zbog promocije, ali i sa zadatkom da pruži podršku gradskom rukovodstvu kako bi građanima pokazali da u Valjevu "cvetaju ruže" i da nema problema unutar SNS-a niti sa koalicionim partnerom.