Registracija Prijava preko FB

Darija Ranković

Trenutno dva u jedan. Novinarka sa višegodišnjim iskustvom i urednica koja rado citira Lazu Kostića: “Onaj ko je i sam rob, nikada neće osloboditi drugog!" Voli ruske klasike, francuske filmove, italijanske cipele i domaću muziku.

 • Gradski trg (foto: Đorđe Đoković)
  U Valjevu 30 centimetara snega · Pre 18 sati 2 minuta

  Gvozdenović: Sneg se čisti po zakonu, a mogu građani i sami da čiste ako su nezadovoljni

  Visina snega u Valjevu je 30 centimetara. Putari kažu da se glavne ulice redovno čiste i da nema problema, građani se žale da su ulice loše očišćene, a gradonačelnik im poručuje da se "sami organizuju i da očiste sneg".

 • Centar Valjeva (foto: Đorđe Đoković)
  Ne postoje dokumenta o korisnicima · Pre 22 sati 29 minuta

  Stanovi u vlasništvu Grada se godinama bespravno i besplatno koriste!

  Grad Valjevo u javnoj svojini ima 19 stanova, koje neko koristi bez ugovora i bez plaćanja mesečne kirije. Istovremeno za 77 stanova socijalnog stanovanja su potpisani ugovori i zakupci plaćaju kiriju.

 • Karađorđeva ulica (foto: Đorđe Đoković)
  24 časa pada sneg · 17.01.2017

  Ulice prohodne, parking se ne naplaćuje

  Visina snega koji pada 24 časa je 11 centimatara, a trenutna temperatura u Valjevu je minus jedan stepen. "Sve ulice prvog prioriteta koje su u programu zimskog održavanja, a to su ulice u centru grada, su prohodne, trenurno se uklanja sneg iz ulica drugog prioriteta", kaže Željko Mucić iz preduzeća "Ingrap-omni", koje je zaduženo za čišćenje gradskih ulica i lokalnih puteva.

 • Veljko Uskoković i Anja Simunić (foto: www.novosti.rs)
  Novosti juče objavile vest · 17.01.2017

  Valjevski gimnazijalci nagrađeni u Francuskoj

  Valjevski gimnazijalci Anja Simunić i Veljko Uskoković nagrađeni su u Francuskoj za najbolje radove na temu o Prvom svetskom ratu, a priznanje im je uručeno proteklog vikenda na velikoj svečanosti u Gradskoj kući Pariza, objavile su Novosti.

 • Delegacija Valjeva u Parizu (foto: www.novosti.rs)
  Umesto da bude javno... · 17.01.2017

  Zašto se krije uspeh gimnazijalaca i boravak delegacije Valjeva u Parizu?

  Valjevska javnost nije obaveštena o uspehu valjevskih gimnazijalaca i o nagradi koja im je uručena proteklog vikenda, kao ni o višednevnom boravku delegacije Valjeva u Parizu.