Registracija Prijava preko FB

Darija Ranković

Trenutno dva u jedan. Novinarka sa višegodišnjim iskustvom i urednica koja rado citira Lazu Kostića: "Onaj ko je i sam rob, nikada neće osloboditi drugog!". Voli ruske klasike, francuske filmove, italijanske cipele i domaću muziku.

 • Viši sud Valjevo (foto: Kolubarske.rs)
  Viši sud u Valjevu · 23.06.2017

  Pritvor za sedmoro osumnjičenih

  Viši sud u Valjevu, na zahtev Višeg tužilaštva, odredio je pritvor do 30 dana službenicima Gradske uprave A. V. S. (1983) i A. Đ. (1983), kao i petorici vlasnika i odgovornih lica u preduzećima iz Valjeva, Šapca i Novog Sada.

 • Njive i livade (foto: Đorđe Đoković)
  Livade industrijska zona · 22.06.2017

  Uz oglas za kupovinu zemljišta nedostaje slika

  Grad Valjevo raspisao je oglas za kupovinu zemljišta za potrebe proširenje industrijske zone Stefil. Ovim oglasom rukovodstvo će realizovati svoju nameru da "pribavi parcele u vlasništvu Vidoja Vujića", što je, sudeći po dokumentaciji, bilo u planu još od novembra prošle godine.

 • Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
  Saopštenje povodom hapšenja · 21.06.2017

  Gradonačelnik uredno obavešten o hapšenju troje radnika

  "U toku noći uhapšena su tri radnika Gradske uprave, o čemu sam uredno obavešten od strane nadležnih organa", navodi se u saopštenju za javnost gradonačelnika Slobodan Gvozdenovića povodom hapšenja službenika Gradske uprave.

 • Policija (foto: Đorđe Đoković)
  U noćašnjoj akciji policije · 21.06.2017

  Uhapšeni službenici Gradske uprave

  Valjevska policija uhapsila je šest osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo primanje i davanje mita, zloupotreba službenog položaja, zloupotreba u vezi sa javnim nabavkama i falsifikovanja službenih isprava.

 • Klizišta na putu Mionica i Divčibare (foto: UNOPS)
  Sredstvima Evropske unije · 20.06.2017

  Do kraja juna biće sanirana klizišta na putu za Divčibare

  Sanacija tri klizišta na putu Mionica i Divčibare biće završena do kraja juna 2017. godine zahvaljujući sredstvima Evropske unije (EU) koja su obezbeđena kroz Program pomoći EU poplavljenim područjima u Srbiji, saopšteno je iz UNOPS-a.