Registracija Prijava preko FB

Darija Ranković

Novinarka sa višegodišnjim iskustvom i urednica koja rado citira Lazu Kostića: "Onaj ko je i sam rob, nikada neće osloboditi drugog!". Voli ruske klasike, francuske filmove, italijanske cipele i domaću muziku.

 • Gradonačelnik sa saradnicima i obezbeđenjem na koncertu (foto: Đorđe Đoković)
  Milion dinara sporedni troškovi · Pre 4 sati 56 minuta

  Šta je Grad sve platio za Srpsku novu godinu?

  Valjevci su pored 1,5 milion dinara za koncert Šabana Šaulića za doček Srpske nove godine platili još milion dinara za privatno obezbeđenje, ručkove, reklame..., čak i ono što je trebalo da plati organizator koncerta.

 • Led bilbord na Pašićevoj zgradi (foto: Đorđe Đoković)
  Na zgradu u centru Valjeva · Pre 1 dan 4 sati

  Bilbord je postavila firma iz Uba bez odobrenja

  Led bilbord je, na "Pašićevu" zgradu u centru Valjeva, postavila firma iz Uba i to bez odobrenja Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine. U Gradskoj upravi ne znaju ko je vlasnik nelegalno postavljenog led ekrana.

 • Nekadašnji kapm Breza (foto: Kolubarske.rs)
  Najsigurnije je planirati već završeno · 19.02.2018

  Grad planira da "stavi u funkciju sportski teren" u kampu Breza?!

  Gradsko rukovodstvo planira da u naredne tri godine rekonstruiše kamp Breza "stavljanjem u funkciju sportskog terena sa ogradom, rasvetom i mini tribinama do konačnog definisanja i izbora namene ovog prostora". Takođe planira da izgradi već izgrađeno dečje igralište u centru Divčibara.

 • Grad kupio nova vozila za Dom zdravlja (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Odbornici usvojili program rada za ovu godinu · 16.02.2018

  Za Dom zdravlja iz gradske kase 58,8 miliona dinara

  Prihod Doma zdravlja u ovoj godini biće 550 miliona dinara. Iz budžeta Valjeva biće izdvojeno 58,8 miliona dinara, što je za 20,5 miliona dinara više nego lane. U ovoj godini čak tri puta više novca biće potrošeno na usluge po ugovoru i stručne usluge.

 • Led bilbord na Pašićevoj zgradi (foto: Đorđe Đoković)
  Praznično · 15.02.2018

  Led bilbord na "Pašićevu" zgradu

  Centar grada "krasi" još jedan led bili po i u mibord ili svetleća reklama. Prazničnog prepodneva vredni radnici postavili su bilbord na, u Valjevu poznatu kao, "Pašićevu" zgradu, nekadašnju kafanu "Central" ili "Slogu" koju je kupila kompanija "Vujić", a danas je tu parfimerija "Lilly".