Registracija Prijava preko FB

Darija Ranković

Trenutno dva u jedan. Novinarka sa višegodišnjim iskustvom i urednica koja rado citira Lazu Kostića: “Onaj ko je i sam rob, nikada neće osloboditi drugog!" Voli ruske klasike, francuske filmove, italijanske cipele i domaću muziku.

 • Klizalište na platou Centra za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Umesto javne nabavke dogovor dva čoveka · Pre 10 sati 42 minuta

  Klizalište primer nepoštovanja zakona, samovolje i bahatosti gradske vlasti

  Klizalište u Valjevu otvoreno je 29. decembra u okviru novogodišnjeg programa i trebalo je da radi do 15. januara, što je bilo ugovoreno po tenderu koji je raspisan za organizaciju novogodišnjeg programa.

 • Psi u Knez Miloševoj (foto: Đorđe Đoković)
  Sprečiti lažne prijave ujeda pasa lutalica · Pre 1 dan 4 sati

  Naknada štete zbog ujeda pasa lutalica u Valjevu kao u Beogradu

  Grad Valjevo je u prošloj godini isplatio 23,7 miliona dinara za naknadu štete zbog ujeda pasa lutalica, što u velikoj meri opterećuje gradsku kasu. Ako se naš grad uporedi sa Beogradom koji je u prošloj godini isplatio 24 miliona dinara, opravdano se sumnja da mnogi u Valjevu podnose lažne prijave i da su brojne zloupotrebe.

 • Vidrak (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog duga od 85 miliona dinara · Pre 1 dan 7 sati

  Vidrak šalje opomene pred utuženje

  Građani, privreda i ustanove JKP "Vidrak" duguju preko 85 miliona dinara, od čega je dug građana oko 61 milion dinara. U odnosu na 2014. godinu dug je manji za oko pet miliona dinara. Opšta bolnica je i dalje najveći dužnik sa tri miliona neplaćenih računa, koja je u odnosu na 2014. dug smanjila za 2,5 miliona dinara.

 • Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
  Iz gradske kase se plaća 96 mobilnih telefona · Pre 1 dan 10 sati

  Za telefoniranje 2,5 miliona dinara

  Za mobilne telefone funkcionera i zaposlenih u Gradskoj upravi iz gradske kase se izdvoji oko 2,5 miliona dinara godišnje, a na spisku se nalazi 96, od ukupno 117 zaposlenih u Gradskoj upravi.

 • Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Objavljen · 21.02.2017

  Poziv za godišnju nagradu grada

  Na sajtu Grada objavljeno je obaveštenje za godišnju nagradu grada Valjeva, koja će biti dodeljena pojedincu, grupi za zajedničko delo ili kolektivima za izuzetne rezultate ostvarene u različitim oblastima. Nagrade će biti uručene na Dan grada, 20. marta, a rok za podnošenje predloga je 24. februar.