Registracija Prijava preko FB

Darija Ranković

Trenutno dva u jedan. Novinarka sa višegodišnjim iskustvom i urednica koja rado citira Lazu Kostića: “Onaj ko je i sam rob, nikada neće osloboditi drugog!" Voli ruske klasike, francuske filmove, italijanske cipele i domaću muziku.

 • Vakljevski odbor DS (foto: Đorđe Đoković)
  Demokrate poručuju · Pre 8 sati 26 minuta

  Izbori bez straha i krađe!

  Valjevske demokrate pozivaju građane da na birališta 2. aprila izađu u što većem broju i da bez straha glasaju za Sašu Jankovića, predsedničkog kandidata koga podržava i DS. "Suština je kontrola izbora, sprečiti krađu i neregularnost, ali i da se građani oslobode straha! Nema potrebe da osećaju strah, da bilo kome polažu račune. Slobodnim glasanjem, postaju slobiodni građani.

 • Jovan Grujić i Bojana Perić (foto: Đorđe Đoković)
  U Omni centru od 6. do 8. aprila · Pre 12 sati 1 minuta

  SPREG otvara vrata uspeha

  "Otvara vrata uspeha" slogan je 14. Sajma privrede zapadne Srbije (SPREG) koji će biti održan od 6. do 8. aprila u Omni centru. Prema najavi organizatora, ove godine predstaviće se blizu 200 izlagača iz 71 grada i opština Srbije, kao i privrednici iz Makedonije, koji prvi put učestvuju na sajmu.

 • Karađorđeva ulica rekonstruisana 2016. (foto: Đorđe Đokivić)
  Rekonstruisana prošle godine · Pre 1 dan 6 sati

  Zašto krpimo novu Karađorđevu?

  Rekonstruisana Karađorđeva ulica već je u rupama i zakrpama, a u sređivanje glavne ulice od Uzun Mirkove do Jadra uloženo je preko 180 miliona dinara. Karađorđeva je u zakrpama zbog kvarova na vodovodnoj mreži i hladne zime, ali ne i zbog loše izvedenih radova, kaže načelnik Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Zoran Trifunović.  

 • Soba na Dečjem odeljenju (foto: Đorđe Đoković)
  Novac uložen na pravo mesto · 27.03.2017

  Zahvaljujući Nastasiću novi izgled Dečjeg odeljenja

  Zahvaljujući donaciji od 100.000 evra našeg sugrađanina poznatog fudbalera Matije Nastasića renovirano je Dečje odeljenje Opšte bolnice, koje je bilo zapušteno i ruinirano, i u koje se godinama nije ulagalo. Sada ovo odeljenje izgleda sasvim drugačije i pruža daleko bolje i humanije uslove za boravak i za rad, dostojno i pacijenata i zdravstvenih radnika.

 • Vojislav Šešelj sa pristalicama (foto: Đorđe Đoković)
  Vojislav Šešelj u Valjevu · 27.03.2017

  Veća je razlika između mene i ostalih nego između mene i Vučića

  Lider radikala Vojislav Šešelj potvrdio je juče u Valjevu da je između njega i Aleksandra Vučića mnogo manja razlika nego između njega i ostalih predsedničkih kandidata. "Mnogo veća razlika između mene i Jeremića, Jankovića, Obradovića, Radulovića, nego između mene i Vučića".