Registracija Prijava preko FB

Darija Ranković

Novinarka sa višegodišnjim iskustvom i urednica koja rado citira Lazu Kostića: "Onaj ko je i sam rob, nikada neće osloboditi drugog!". Voli ruske klasike, francuske filmove, italijanske cipele i domaću muziku.

 • Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
  Deda Mraz, predstava, DJ · Pre 14 minuta

  Novogodišnji program za decu i na Divčibarama

  Novogodišnji program za decu, pored Valjeva, biće organizovan i na Divčibarama. Tako će gosti Divčibara ove godine po prvi put imati organizovanu novogodišnju zabavu i za decu i za odrasle. Dečji novogodišnji program u Valjevu biće organizovan dva dana ranije, dok će mališani na Divčibarama u novogodišnjem programu uživati poslednjeg dana decembra ili nekoliko časova pred Novu godinu.

 • Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Isti iznos kao i za ovu godinu · Pre 6 sati 17 minuta

  Valjevu "nenamenski" oko 388 miliona dinara

  Prema Predlogu zakona o budžetu Republike Srbije, Valjevu će sledeće godine iz republičke kase biti dodeljeno oko 388 miliona dinara nenamenskog transfera, što je identičan iznos koliko je Valjevu "vraćeno" novca u 2017. godini.

 • Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
  Jedini zainteresovani bend · Pre 23 sati 29 minuta

  Osvajači u novogodišnjoj noći na Divčibarama

  U novogodišnjoj noći goste na Divčibarama zabavljaće grupa Osvajači, saznaju Kolubarske.rs. Ponuda agencije Euroton iz Kragujevca da za 599.000 dinara organizuje novogodišnji koncert Osvajača na Divčibarama bila je jedina koja je prispela na javnu nabavku koju je valjevski Centar za kulturu raspisao 27. novembra.

 • Ulica kneza Jovice nakon završenih radova (foto: Đorđe Đoković)
  Pola miliona dinara za krpljenje rupa · Pre 1 dan 4 sati

  Pet godina čekanja zbog tri i po dana radova!

  Radovi u Ulici kneza Jovice trajali su tri i po dana. Toliko je radnicima Društva za proizvodnju i trgovinu Valis plus inženjering trebalo vremena da saniraju oštećenja na kolektoru kišne kanalizacije i ulici. Stanari tešnjarske ulice, koji su sva tri dana "pažljivo pratili radove", sumnjaju da su urađeni kvalitetno i da su konačno rešeni njihovi problemi.

 • Branko Pirgić Pirga (foto: Đorđe Đoković)
  In memoriam · 9.12.2017

  Branko Pirgić Pirga (1952 - 2017)

  U Beogradu je prošle noći preminuo pisac i književni kritičar Branko Pirgić Pirga (65). Rođen je 26. februara 1952. godine u Valjevu. Završio je Filološki fakultet Univerziteta u Beogradu, na odseku za književnost. Radio je kao profesor i novinar.