Registracija Prijava preko FB

Darija Ranković

Trenutno dva u jedan. Novinarka sa višegodišnjim iskustvom i urednica koja rado citira Lazu Kostića: "Onaj ko je i sam rob, nikada neće osloboditi drugog!". Voli ruske klasike, francuske filmove, italijanske cipele i domaću muziku.

 • Dan druženja sa policijom (foto: Đorđe Đoković)
  Promocija policije u osnovnoj školi · Pre 9 sati 56 minuta

  "Dan druženja sa policijom"

  Valjevska policija je, u saradnji sa Školskom upravom Valjevo, organizovala "Dan druženja sa policijom" za učenike i roditelje, u školskom dvorištu OŠ "Nada Purić". Osnovci su bili vrlo[...]

 • Čišćenje snega (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Manje od mesec dana pred početak zimske sezone · Pre 13 sati 25 minuta

  Nije uspeo tender za zimsko održavanje ulica i puteva

  Manje od mesec dana pred početak sezone zimskog održavanje ulica i puteva nije izabrano preduzeće koje će čistiti sneg jer, kako je rečeno Kolubarskim.rs, "javna nabavka nije uspela".

 • Laboratorija u bolnici (foto: Đorđe Đoković)
  Četiri meseca pacijenti ispaštaju · Pre 16 sati 33 minuta

  Rekonstrukcija laboratorije u Domu zdravlja pod velom tajne

  Već skoro četiri meseca građani Valjeva su prinuđeni da laboratorijske analize umesto u Domu zdravlja rade u Opštoj bolnici, gde se čeka i po nekoliko časova zbog velikog broja pacijenata. Svi sa kojima smo razgovarali negoduju i pitaju kada će ponovo biti otvorena laboratorija u Domu zdravlja, jer ovo "maltretiranje građana predugo traje"?!

 • Pokret Dosta je bilo (foto: Đorđe Đoković)
  Dosta je bilo smatra · Pre 1 dan 13 sati

  Sporna Komisija za praćenje javnih nabavki

  "Dosta je bilo" smatra da nije bilo potrebno formirati Komisiju za praćenje javnih nabavki, kao i da osnivanje tog tela nema utemeljenje u Statutu grada, ni u odlukama koje regulišu rad organa Gradske uprave, niti u Zakonu o javnim nabavkama na način kako su to uradili predstavnici vlasti.

 • Toplana (foto: Đorđe Đoković)
  Na biomasu zdravije i jeftinije · Pre 1 dan 16 sati

  Cena grejanja zavisi od vrste energenata

  Korisnici daljinskog sistema grejanja u Valjevu jeftiniju uslugu mogu očekivati tek nakon što Toplana pređe na korišćenje obnovljivih izvora energije, odnosno na biomasu, što je u planu najkasnije za dve godine.