Registracija Prijava preko FB

Darija Ranković

Trenutno dva u jedan. Novinarka sa višegodišnjim iskustvom i urednica koja rado citira Lazu Kostića: "Onaj ko je i sam rob, nikada neće osloboditi drugog!". Voli ruske klasike, francuske filmove, italijanske cipele i domaću muziku.

 • Desankin venac (foto: Đorđe Đoković)
  Bolne mere štednje · Pre 18 sati 23 minuta

  Na ručkove, piće i poklone potrošeno 2,3 miliona dinara za tri meseca

  Gradsko rukovodstvo je na reprezentaciju potrošilo preko 2,3 miliona dinara za poslednja tri meseca 2016. godine ili oko 760.000 dinara mesečno. Najviše novca, oko 1,4 milion dinara potrošeno je za ručkove sa, kako je napisano, poslovnim partnerima, najčeše iz Valjeva, Beograda i Slovenije, kao i sa poslovnim partnerima iz Uba, Koceljeve, Osečine, Lajkovca.

 • Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog kvara · 23.05.2017

  Bez vode ulice u centru grada

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Vuka Karadžića, do 12 časova bez vode će biti potrošači u Ulici Vuka Karadžića od mosta kod Centra za kulturu do Karađorđeve ulice, kao i potrošači u Ulici Prote Mateje.

 • Tehnička škola (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Pojedini smerovi kao dualno obrazovanje · 23.05.2017

  Najviše mesta u Tehničkoj školi

  Ove godine u srednjim školama Kolubarskog i Mačvanskog okruga biće 200 mesta više u odnosu na broj svršenih osmaka. Kako je saopšteno u Školskoj upravi za 4.510 učenika osmog razreda predviđeno je 4.710 slobodnih mesta u srednjim školama u 14 gradova i opština dva okruga.

 • Gerontološki centar (foto: Đorđe Đoković)
  Ko zna kada će biti završen objekat na Majdanu · 22.05.2017

  "Predimenzioniran" Gerontološki centar ili stara lica?

  Gerontološki centar u Valjevu je predimenzioniran, "neko protiv nekoga vodi sudski spor", što je smetnja za završetak radova, tako da niko ne može reći kada će biti završen Dom za stare čija je izgradnja počela pre osam godina donacijom vlade Japana od 2,5 miliona evra.

 • Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
  Potrošeno skoro 37 miliona dinara · 22.05.2017

  Iz tekuće budžetske rezerve i za novozaposlene

  Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović je i u aprilu nastavio da troši sredstva tekuće budžetske rezerve, pa je tako za mesec dana potrošeno 8.295.000 dinara. Trošeno je za isplatu ugovora o privremenim i povremenim poslovima, za kapitalne subvencije, za kupovinu itisona, za objavljivanje oglasa, za izradu promo filma...