SNS - za našu decu (foto: Kolubarske.rs)
SNS - za našu decu (foto: Kolubarske.rs)
22.10.2020, 09:16

Nova Vlada – glupost bez roka trajanja

č: | fb:

Svi su sa radošču očekivali TV pojavljivanje nove mandatarke, ne bi li, posle takozvanih izbora, došao kraj višemesečnoj zajebanciji oko formiranja Vlade. No, iznenada, što će reći očekivano, pre Mandatarke, na ekrani se pojavio lično Precednik. Javio se, biće iz stranke, posle sednice Predsedništva SNS, i prvo pa reko da imaju veliku podršku naroda, koja bi danas bila još veća.

 

Imaju i program, šest ciljeva za novu Vladu, koja će biti ograničenog trajanja, najkasnije do predsedničkih izbora, koji padaju 3. aprila 2020, kada će biti i parlamentarni i beogradski izbori. Od ciljevi imamo borbu protiv korone, mada to košta, biće još lekova i respiratora, tu je rat protiv mafije, koji je najavljivao svake dve godine, ali će ovaj put to biti žestoko i odlučno...

 

Ima da imamo, posle 52 posto novih gradonačelnika, i 50 posto žena u Vladi, to niko nema, kao što niko nema Ministarstvo za ljudska prava i dijalog, koje ćemo da imamo, čime ćemo, na papiru, pokazati da imamo najveću demokratiju u Evropi i svetu. Dijalog nam je potreban jer su ekstremne snage, koje su protiv vakcinacije i migranata, video 450 ljudi ispred Predsedništva, skočile za 250 posto. Oni će da razgovaraju sa njima, jerbo su, po njemu, oni najveća opozicija.

 

Naravno, tu je i ekonomski rast, koji je najveći u Evropi, i takav će da ostane do kraja mandata nove Vlade. U Vladi će biti svi koji su ušli u Skupštinu, a skupštinom će da predsedava Dačić, koji zna da vodi dijalog. Jošte reko da su najbolji novinari Informer Vučićević, i Pink Uzelac, jer imaju najveći tiraž, i najveći šer. U to ime i na kraju reko, Živela Srbija!

 

Ondak se na ekrani pojavila Mandatarka, koja bila u studiju, u crnom mandatarskom kompletu sa belim prugicama. Očekivano rekla ništa, ponovila da će Vlada imati ograničeno trajanje, da SNS želi da podeli odgovornost zbog narodnog jedinstva, da nam je potrebna sabornost, da ćemo svi zajedno da se "upremo", i da joj imponuje i godi što je član Predsedništva SNS. O sastavu Vlade rekla tek da će biti novih ljudi, i da će žena biti skoro 50 posto, a rat protiv mafije ima da bide žestok, i dosad smo imali najbolje brojke u borbi protiv kriminala i korupcije, a u buduće će brojke budu još bolje.

 

A kad će Vlada, rekoše za sedam dana, znači, zajebanciji nema kraja, i tek će da je bude ako predsedničkim izborima, tog 3. aprila 2022, budu priključeni beogradski i parlamentarni.

Blogovi