Aleksandar Vučić u emisiji HIT TVIT (foto: skrinšot)
Aleksandar Vučić u emisiji HIT TVIT (foto: skrinšot)
14.11.2020, 08:46

„Pink“ će prvi isključiti Vučića

č: | fb:

Samo što je, na Dan primirja u Prvom svetskom ratu, sa obe ruke, podelio ordenje i druge medalje, Vučić gospodin se, preko svi televizori, obratio naciji. Iako je i ovo obraćanje bilo na nivou svakodnevnog i kampanjskog mlaćenja prazne slame, nikome nije palo na pamet da isključi čoveka koji je u višegodišnjem sukobu sa stvarnošću i istinom. Daleko je Amerika, gospođe et gospodo!

 

Naravno da je govorio o strateškim temama, krenuo je u potragu za vakcionom za kovid, daće sve od sebe da obezbedi što više vakcina, prve stižu u decembru, stotine hiljada u prvom kvartalu sledeće godine, i bićemo, i u tome, jedna od najuspešnijih zemalja, kao što smo i sada, jer bez obzira na sve neverne Tome, semafor pokazuje rezultat. A semafor kaže, da će vakcine u SAD, kako  javio Tramp, biti dostupne tek u aprilu. Semafor kaže i da ne treba sumnjati da će se uvesti mnogo i puno vakcina, samo treba pitati ko će biti uvoznik, da li neka naša firma za kiseljenje kupusa, kao što je, po "Insajderu", PCR testove za kovid uvezla firma koja je registrovana za koke nosilje.

 

Jošte bilo da im'o sastanak sa zemljama Kvinte, te da, što se tiče Kosova, stojimo bolje nego ranije. I jošte bilo da će zamoliti Vladu da imamo što veći broj pripadnika manjina u organima vlasti, još primeraka Gordane Čomić, da ćemo i po tome imati najbolji rezultat. Dakle, imaćemo najveću demokratiju, dok će lopovski izborni sistem ostati, da bi on mogao da simulira demokratu.

 

Nije zaboravio da pomene da imamo najveći rast u Evropi, ne objašnjavajući zašto najmanji pad proglašava za najveći rast, i ne pominjući da imamo najveći deficit u budžetu otkade je istorije i historije. Zato rekel da ćemo i naredne tri godine budemo najbolji u Evropi, svi će budu na nuli, naročito Hrvati, a mi ćemo da rastemo. 

 

Osvrnuo se i na ordenje i medalje, biće odlikovanja i na Sretenje, dotorica Darija ne dobila orden jer ima druge funkcije, postala ministarka, a i da bi se izbegle neke konotacije. Kako rekel, orden je zaslužila i "Pink" novinarka Uzelac, ali, Sretenje tek dolazi. 

 

Onda "Pink" novinarka pitala pitanje i pokazala zašto zaslužuje orden, a Vučić gospodin za orden odgovorio da su svi protiv njega, i to 24/7, u prevodu 24 sata cele nedelje, te da su protiv režima svi štampani mediji, pet televizija i sve radio stanice. Niko ga ne prekinuo zato što ne govori istinu, pa precednik sve obradov'o rekavši da nema nameru nigde da ide, i da beži, ostaje ovde, upravo je položio nekoliko kolokvijuma na Višoj trenerskoj školi...

 

Posle ovog javnog polaganja kolokvijuma, najavljeno da će se i sutre obratiti naciji. Na iznenađenje, ne bilo ga sutre, ali će bude prekosutre, na "Hepi', najavljuju da ima sve odgovori, najmanji pad će još jedared bude najveći rast. 

 

A kad će ta Amerika, ko će već jednom da isključi precednika, samo kad zine, jer se zna šta biva kad precednik zine, kladim se na „Pink“, sve će preko napredni megafon, ispred Predsedništva, najavi gospodin Simo Apasić.

Blogovi