Aleksandar Vučić (foto: foto: screenshot rts)
Aleksandar Vučić (foto: foto: screenshot rts)
27.01.2021, 11:34

Vučić svoju monodramu zove dijalog

č: | fb:

Vele da dijalog vlasti i opozicije, pod patronatom EU, samo što nije. Sva je prilika da će doći i izbori, a dijalog će biti na Samo što nije.

 

U to ime Vučić radi poso, obezbeđuje fer izborne uslove i potpuno oslobađa medije. U ponedeljak, pred Svetog Savu, upo u Dnevnik i imo monodramu od ciglo 25 minuta. Izbrojo da je 314504 građana vakcinisano, po tome ispred Srbije samo Britanija, čestito građanima jer su još jednom pobedili, u Knjigu utisaka napisali sa je to dokaz koliko je Srbija napredovala.Ljudi ne treba da brinu, jerbo imamo najbolji informacioni program u Evropi, rukovodstvo je obezbedilo vakcine za sve, pride ima da kupi najskupljih lekova za 40 miliona evra.

 

I jošte, ima da bide podrška privatnom sektoru, svaki autobus će dobiti 600 evra, a Palma je, sa svojih 3000 dinara po građaninu, malo dete, Vučić  svakom građaninu, koji se prijavi, u maju daje 30 evra, i jošte 30 u novembru. Penzioneri ne treba da se prijavljuju, preko svega će dobiti po 50 evra. Sve će da košta 2,5 milijardi evra, Srbija ima svoje pare, iz srpske kase, i Srbija napreduje džinovskim koracima i velikom brzinom sustiže najrazvijenije zemlje. Svi su u bedaku, samo je Srbija u plusu.

 

Koliko Vučić gospodin brine o narodu kazuje i izjava, mada zli jezici kažu da je primio 101. vakcinu, da neće da se  vakciniše dok se svi ne vakcinišu, jer je za njega narod uvek na prvom mestu.

 

Mislite da svet ne zna da smo jedna od najsiromašnijih država, da ovde nema ni D od demokratije, odnosno s kakvim pinokiom ima posla, pre će biti da drži, i u tome su u pravu, da takvog precednika zaslužujemo.

 

Uostalom, evo šta je tvitnuo američki ambasador Entoni Godfri: Drago mi je da Srbija ima dobar plan za sprovođenje korenitih reformi u oblasti vladavine zakona, borbi protiv korupcije, jačanju nezavisnih institucija i slobodi medija. Sada čekamo rezultate i napredak ka članstvu u Evropskoj uniji!

 

Upad Vučića u Dnevnik RTS-a najbolje govori kako napreduju "korenite reforme". A i Dijalog se dobro drži, odmah posle 25-minutne Vučićeve kampanje, RTS javio da ministar Vulin veli da su činjenice i prisluškivanju Predsednika nesumnjive, pušten i Dačić, predsedavajući na dijalog, koji imo saopšti agendu da je 90 posto tema o izbornim uslovima već ispunjeno!

 

Zato treba podsetiti vlast, ali i opoziciju, da rezultat dijaloga treba da bude samo to da institucije rade svoj posao, a ne da budu podređene partijama na vlasti.

Blogovi