Devet godina SNS na Tašmajdanu (foto: Kolubarske.rs)
Devet godina SNS na Tašmajdanu (foto: Kolubarske.rs)
23.10.2017, 13:05

SNS godišnjica – Čuješ li me Marko

č: | fb:

Deveta godišnjica Srpske napredne stranke se dogodila na Tašmajdanu, bar 5000 članova, vele, još toliko pred kapijama. Ne bilo osnivača, gospodina Diplomislava Nikolića, koji još ne izlazi iz predsedničke rezidencije na Dedinju, plus i u mirovini krcka milione naših para. Zato, bilo Vučić gospodina, i nekoliko hiljada partijskog bašibozluka, većina sa diplomama Fakulteta za uslužni biznis, ili doktoratima Mićinog Megatrenda, koji će se koliko sutra zvati Dr Nebojša Stefanović(prepisano od druga Draže Petrovića).

 

Slogan obeležavanja godišnjice bio – "Posvećenost, energija, rezultati", što se svodi na poruku na RTS-u, koja je pratila izveštaj: DA NAROD BUDE BOGATIJI! Kako će Narod bude bogatiji objasnio Vučić gospodin, zato nema opuštanja, iako je rejting stranke na istorijskom maksimumu. U to ime, predsednik stranke, predsednik države, mentor premijerke, najveći faktor stabilnosti, guru informisanja, šef ličnog obezbeđenja, i ostalo sve i vsja, poručio svojim diplomcima da u Beogradu pobede ubedljivo, ističući da se pobeđuje radom i rezultatima, a ne lažima, krađom i dugovima.

         

Rekel i da SNS osvojio najveću premiju, da vodi i odlučuje, a ne da se bogati, već da narod bude bogatiji i bolje živi, stranka koju vodi, dogodine će slaviti 10 godina, pa poručio da sledi da dođu mlađi, bolji i sposobniji, i vode u buduće pobede, jer u SNS ima divnih ljudi, koji treba da se pokažu u budućnosti, i naprave veliki posao za našu zemlju. Nije omašio da veli da smanjujemo javni dug, gradimo puteve, uvećavamo plate i penzije, otvaramo fabrike... pa je, jelte, Srbija danas, više nego ikada, slobodna, suverena i nezavisna.

 

Na kraju prešao na suštinu i esenciju: Važna je suština, nema tajni, radiš svaki dan, menjaš se, menjaš se, da bi imao suštinu, a to je rezultat. Taj rezultat, to ste vi! Svi diplomci se dugotrajnim aplauzom složili. Složili se, sa tribina, dobrovoljno privedeni Valjevci, na čelu sa Diplomiranim ginekologom, složili se, iz prvih redova, Nebojša dr Stefanović, pečenjar Milorad iz Obrenovca, koji upravlja EPS-om, konobar Boske iz Surdulice, koji pomoćnik ministra privrede, Vulin kao ministar vojni, još toga koječega, što ni u crtaćima ne bi moglo da bude ono što je u ovoj farsi od države.

 

I tako će da bude, i bidne, i ima da se razvija, od izbora do izbora, jer ova vlast jedino što ume je da bude u kampanji i svojim statistikom kompenzuje život. Srbija je među najsiromašnijim, u Evropi i šire, radnici su roblje, desetine hiljada građana godišnje beži od ove sreće, ali, rezultati su najbolji u istoriji.

 

Za još bolje rezultate potrebni su još bolji izborni rezultati, koji postignuti na Kosovu, gde Srpska lista osvojila, vele, 80 posto. Svako van Vučićeve liste bio je izdajnik, pa i Oliver Ivanović, čestiti Srbin sa Kosova, ko je to platio višegodišnjim zatvorom. Izdaja je sve što je van Vučićeve Srpske liste, kao što je, u Srbiji, izdaja sve što ne podržava Vučićevu autokratiju. Na Kosovu, u opštinama gde Srbi imaju većinu, je pobedilo to i takvo jedinstvo. Predsednik države, partije, mentor premijerke, šef tajnih službi i voznog parka, javno, RTS opet bio na visini svake bruke, preko spikerfona poručio da ponosan. Čuješ li me, Marko, pita Vučić, RTS direktno prenosi, a junak Marko Đurić, junački odgovara, Čujem, i nastavlja da skandira, Aco, Srbine!

         

Nema opuštanja, to je suština! Javiše da su najnovijim izborom Vučićeve Srpske liste na Kosovu, Albanci doterani do duvara. Tako mu je to kad se "pobeđuje radom i rezultatima, a ne krađom i lažima".

         

 

Blogovi