Mionica (foto: Đorđe Đoković)
Mionica (foto: Đorđe Đoković)
27.12.2017, 12:24

Svako ko pogleda kroz Vučića prozor, vidi da laž i obmana sve bolje pobeđuju

č: | fb:

Završiše se i vanredni lokalni izbori u nekoliko opština, očekivano, SNS je ubilježio još jednu rekordnu pobedu. Nije zađaba lično Vučić gospodin, sa lica mesta, iz Pećinaca/Mionice, podviknuo/poručio: Šta će Putin da mi kaže, ako ne uzmem Mionicu... Svako ko pogleda kroz prozor vidi da je život bolji...


Narod je, uz malu/veliku pomoć Vučićeve mašinerije – glavati aktivisti iz drugih mesta u kampanji, još glavatiji aktivisti pred svakim biračkim mestom, kupovina glasova, javno glasanje – ispunio očekivanja, još jedna pobeda čista kao suza. Vučić gospodinu samo ostalo da se javno zahvali, boriće se i raditi još snažnije. Jedino u Preševu, gde koalicija šest srpskih partija "Aleksandar Vučić – za Srbiju jedinstveno" osvojila dva posto glasova, bilo ko na popisu stanovništva.


Na ovim lokalnim izborima i Demokratska stranka postigla rezultat, u proseku 13 posto, i Dveri se busaju sa 8 posto u Kostolcu, ali, to je, u krajnjem ishodu, samo učvrstilo Vučićevu demokratiju, jer je opozicija, sem demokrata, iz svojih, i objektivnih razloga, bojkotovala ovaj Vučićev popis.


A onda je, Vučić gospodin, di nego na "Pinku", koji je etalon i obrazac slobodnog novinarstva, razapeo šatru - i u društvo jedno žensko, i jedno muško, koji su glumili novinare – održao još jednu premijernu predstavu, i objasnio da je Srbija sve jača i razvijenija. Samo sa Putinom se sreo jedanaest puta, jednom u njega kući, u četiri oka bili u velikoj i ogromnoj prostoriji, razgovarao sa 71, slovima, Sedamdeset jednim, predsednikom vlade, premijerom, prvim ministrom... bilo i da izvoz u Rusiju dramatično raste, da smo na dujing-boing listi nikad bolje, kriminal manji za 15 posto, rodilo se 648 beba više nego 2016, za Hrvate smo tata-mata, stižu priznanja sa svih adresa i meridijana, ali, ne gotovo, sačuvaćemo Kosovo, mir u regionu, ekonomija ima bude još jača, plate na 401 evro, ima budu 500, ima ubrzamo rad na vladavini prava, on ima stid i obraz, u Srbiji cenzure u medijima nema ni u tragovima... Nastup bio tak grandiozan, tak blagougodan, vizionarski, da sve treba sačuvati, arhivirati, za buduće doktorate iz raznih oblasti.


Pomilovo i jelku od 83 000 evra, u početku mu skočio pritisak na tu cifru, ali, kad je video kakva je to jelka, koliko delova, koliko lampiona, iglica, dogodine će, od iste firme, da uzmu još skuplju jelku. Naša jelka ima garanciju deset godina, nije ko belosvetske jelke koje su posle deset dana sve očerupane i nikakve.


Dakle, i definitivno, kad se pogleda kroz Vučića prozor, sve je bolje i bolje. Eno, brat od Bata Gašić, koji se bavi sa ratluki, metnut da bude predsednik Nadzornog odbora novootvorenog Kliničkog centra u Nišu. Na tu okolnost ministar bata Lončar rekel: Da imamo više takvih domaćina, kao što su Boban i Bata Gašić, gde bi nam bio kraj! Na sve okolnosti, na svom srpskom, se javio i naš gospodin Haradinaj. I on dao dijagnozu: U regionu svi ostali kasnimo, a Srbija, zahvaljujući Vučić gospodinu, napeduje!

 

 

Blogovi