Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
05.04.2018, 12:09

Zajednica srpskih opština će bide najveća pobeda posle Kosovskog boja

č: | fb:

Poštovani publikume, biblijsko žrtvovanje predsednika Vučića daje rezultate. Ta, ko je šta i drugačije očekivao. Naime, Radio televizija Srbije udarno javlja da su kosovski premijer Haradinaj, i predsednik Tači aktivirali upravljački tim, koji će se baviti sastavljanjem statuta Zajednice srpskih opština! Tim povodom Tači gospodin - da se uloži prigovor jerbo je to prepis'o od kolege Vučića - kako preneto, rekao: Kosovo je primer promovisanja dijaloga, kao jedinog sredstva za izgradnju stabilnog mira na Kosovu i u regionu!

 

Tako su se samo potvrdile reči Patrijarha gospodina, da "Vučić zna šta radi", koji je, baš kad treba, takoreći jednovremeno, na svojoj televiziji, šta je patrijarh bez svoje televizije, izjavio, što su, opet udarno, prenele sve Vučićeve televizije: "Državni vrh se ozbiljno i hrabro bori sa problemima na Kosovu i Metohiji". Dakle, pitanje je trenutka kad će Vučić gospodin, što će svi blagosiljati, proglasiti da je Zajednica srpskih opština najveća pobeda posle Kosovske bitke. 

 

A šta je moglo biti posle isusovske žrtve direktora Kancelarije za Kosovo Marka Đurića, koji uhapšen u Mitrovici, nakon što je svojim putem stig'o na tzv. Unutrašnji dijalog. Kako je Marko prošao zna se, ali da se podseti, Selaković svedočio iz prve ruke: Bio sam tik do Marka, i bilo je sve kako je Predsednik rekao! A predsednik rekao da je to banditizam i terorizam, "Njih pedeset je vuklo Marka po Prištini". Ko zna šta bi bilo sa Markom, da nije bilo jednog poziva iz Beograda, kako svedočio Marko, potpuno je jasno da bi se nasilje i teror nad Srbima nastavili. Kako bilo, dobila ova drama Oskara, ili ne, pokazuje se da Vučić gospodin zna šta radi. Ostaje da se, oko Oskara, poradi sa VD zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD, koji upravo stigo na divan Vučiću.

 

Dobro je da je svega i toga svesna i premijerka Ana, te imamo potpuno jedinstvo po svim pitanjima. Posle višesatnog sastanka, lično premijerka javila da se u svemu saglasila sa Predsednikom. Još javila da je Vučić razočaran odnosom međunarodne zajednice prema njegovim žrtvama, ali da je dobro da imamo predsednika koji razmišlja hladne glave. Naravno da je rekonstrukcija vlade, koju ona potegla, odložena jer imamo preča posla. U zapisnik je ušlo i da je Srbija pobedila u pregovorima za Kosovo, sa najvišeg mesta potvrđeno da protiv Albanaca vodimo 5:0! 

 

Dakle, kad upišemo i ovu pobedu, potvrdimo da smo za mir i stabilnost, možemo da nastavimo da razvijamo razvoj. Konkretni primeri mira i stabilnosti, te njihovog doprinosa daljem razvoju već vidljivi, u svakom naseljenom mestu, čega imamo, vidljivo je krpljenje rupa, a i toga imamo, vrućim asfaltom. Kako se to radi, pa najsavremenijom tehnologijom koja jedina može da prati istorijsku stabilnost i podrazumevajući razvoj, baci se lopata asfalta u rupu, i onda se tom lopatom taba. A Duško Vujošević, iz Bosne, drugim povodom, ali nema veze, istorijske pobede su u pitanju, kaže: "Pa nosite se u p.... materinu. Svi zajedno!".

Blogovi