Trećina asfaltiranog trotoara u Hajduk Veljkovoj (foto: Đorđe Đoković)
Trećina asfaltiranog trotoara u Hajduk Veljkovoj (foto: Đorđe Đoković)
05.06.2018, 06:52

Na godišnjicu predsednikovanja Vučić opet dobio desetku, i trotoar u Valjevu

č: | fb:

Ko nije uredno vodio evidenciju Vučićeve inauguracije u predsednika Srbije, te udarao pluseve za sve njegove pobede, neće biti kažnjen, lično Predsednik je, sabajle, na tom mrskom mu RTS-u, objavio da je tačno prva godišnjica zlatnog doba koje samo što nije nastupilo.

 

Dakle, šta ima, ništa neočekivano, Dramatično smo napredovali: imamo rast, imamo suficit, penzije idu gore, plate idu gore, i što je najvažnije, predsednik želi da pomogne najsiromašnijim. Trenutna prosečna plata je 420 – 425 evra - ako većina stanovništva koja prima 200 evra uopšte zna šta je to - opet ćemo do kraja godine imati prosek od 500 evra.

 

Glede Kosova, predsednik zabrinut, Albanci ništa ne rade sami, šta nam sve ne rade, sve nam rade, eto i gromadi Malagurskom zabranili ulaz na Kosovo... Ali, Srbija, za razliku od Albanaca sa Kosova, ima demokratski kapacitet, to je dokaz da smo normalna zemlja, predsednika jedino interesuje da građani žive bolje i da pomogne Srbiji, nema šta da krije, boriće se da dobijemo najviše, izaći će pred narod, moguć je i referendum, i narod će reći da li podržava to što se on bori da građani žive bolje i da Srbiji bude bolje...

 

Kad se kod najvišeg rasta, suficita i ostalog što raste, da se veli da je Vučić briljir'o i u istraživanju Istinomera - portala koji proverava istinitost izjava političara i državnih službenika – svaka deseta izjava mu je istinita. Šta se drugo očekivalo od gospodina koji beleži samo najviše ocene, nego još jedna Desetka.

Deo asfaltiranog trotoara u Hajduk Veljkovoj

Deo asfaltiranog trotoara u Hajduk Veljkovoj (Foto: Đorđe Đoković)

Sveže asfaltirano drvo

Sveže asfaltirano drvo (Foto: Đorđe Đoković)

Godišnjicu predsednikovanja za desetku, svojim desetkama, obeležili i drugi SNS pregaoci diljem Srbije, ali, samo ako su imali poduhvat za desetku. Valjevo je imalo. Diplomirani SNS gradonačelnik Valjeva u to ime, sa takoreći kompletnim  gradskim rukovodstvom, bez SPS Poćute i SNS poslanik Mika Jokić, "otvorio završene radova na potpunoj rekonstrukciju trotoara u Hajduk Veljkovoj ulici".

 

Trotoar od 104 metra, koji se u internim dokumentima vodi kao "Vučićeva staza budućnosti", će rešiti mnoga bezbedonosna pitanja, ponajpre obaveznog plaćenog parkiranja, što znači još keša i dalji razvoj lezilebovićkih radnih mesta.

 

SNS gradonačelnik je na licu mesta, takoreći na Vučićevu godišnjicu, što je za čistu desetku, objavio da je "Valjevo danas veliko gradilište". Istina, potpuno rekonstruisani trotoar izgleda kao da je rađen nogama, a nije, radilo se lopatama, a samo korak od potpuno rekonstruisanog trotoara su drugi trotoari, ulice, putevi i obilaznice, koji izgledaju kao da su po njima padale kasetne bombe.

 

Zakrpljen parking i zakrpljena Hajduk Veljkova ulica

Zakrpljen parking i zakrpljena Hajduk Veljkova ulica (Foto: Dragan Todorović)

Nezakrpljen parking u Hajduk Veljkovoj

Nezakrpljen parking u Hajduk Veljkovoj (Foto: Dragan Todorović)

Valjeva što se tiče gradi se i u nadgradnji, i tu za čistu desetku. Održan, pajz sad, II Internacionalni ART festival, za koga je i trotoar iz Hajduk Veljkove umetnost. Sve je bio taj haiku. Za desetku izdominiro gospodin Dejan Bogojević, koji ćlan Gradskog veća zadužen za kulturu.

 

Gospodin, kome, vele, lažni doktor nauka, ministar policije Nebojša Stefanović, nije nikakav teča, bio autor svega što je otvorio, vodio i zatvorio. Postignut potpun uspeh, sa čime će se složiti i Umetnički savet Internacionalnog festivala, čiji je gospodin Bogojević prvi član, a u kome je još tih kulturnih personata koje su na čelu institucija kulture, i koje sve imaju pečat na svojim vikend menadžment mega diplomama. 

Blogovi