Dnevne novine (foto: Kolubarske.rs)
Dnevne novine (foto: Kolubarske.rs)
17.08.2018, 07:10

Sve televizije će, kao i Vučić, i njegov narod, raditi 25 sati dnevno

č: | fb:

Početkom devedesetih prošlog veka, ili će biti koju godinu ranije, "Politika", najstariji dnevni list na Balkanu, je izlazio na hiljadu stranica, jer toliko novinskog prostora je trebalo da se u rubrici "Odjeci i reagovanja" zabeleže sve pohvale i zaklinjanja probuđenog naroda najvoljenijem predsedniku Slobodanu Miloševiću. Bilo je to najveće potonuće, veće od dna dnoova, u istoriji "Politike", štampe i medija na ovim prostorima.

 

U međuvremenu, dolaskom gospodina Vučića, i njegovog naroda, na vlast, sve to je postalo Brže, Jače i Bolje. "Politika" je pojačana gomnoidima, ali, da bi se od dna dnoova u medijskoj oblasti došlo do vrha vrhova, u pohvale i zaklinjanje aktuelnom vođi, koji je više puta ponovio da je za totalnu slobodu medija, uključena je teška artiljerija, što će reći sve televizije sa nacionalnom, regionalnom i opštinskom frekfencijom.

 

Vučić je tri puta dnevno preko ekrana govorio da je najbolji, ali, procenjeno je da je to za njegovo dalje napredovanje nedovoljno, u javne pohvale najboljeg među najboljima uključeni su svi njegovi akademici, i ostali pajseri iz raznih kontrola leta i autobusa bez voznog reda. Prosto je zadivljujuće kako razne prćilovice, gornje i donje psače, prosto vrcaju od epiteta kojima veličaju jedinog vođu.

 

Na spin, koji doša pre fotoreportaže đe "Maca pokazala vaginu", da Vučić napušta politiku, i sve položaje, javili su se svi njegovi položajnici, tzv. ministar Stefanović je javio da će se boriti da Vučić to ne uradi, Vulin, pod punom opremom, rekel da bi to značilo nestabilnost, i da će, ako On odluči da se povuče, to shvatiti obavezujuće, zajedno su se borili, zajedno će i otići, Glišić iz ubske prćilovice je otpevao: Odlazim s njim!

 

Onda ekskluzivno javljeno da opozicija – ovakva kakva je služi za voždovo iživljavanje - 'oće besi Vučića, što je bio znak i signal da se njegov narod samoorganizuje i sve to saseče u korenu. Postavljeni ministar policije, kao njegov prijatelj, koji vidi koliko se muči, koliko mu je u životu teško, zato što pokušava da uradi nešto što niko ne podržava, a jedino je dobro za našu zemlju, objasnio da jedino Vučić zna šta radi. Među prvima i SNS Mionice dao podršku: "Danas, kada gradimo škole, puteve, bolnice, otvaramo nova radna mesta, najpotrebniji su nam mir i stabilnost, a to nam daje državotvoran politika Aleksandra Vučića!".

 

Pa se vanredno sastala Vučićeva Srpska lista sa Kosova i, povodom sramne i neviđene hajke na predsednika, organizovane od strane pojedinih opozicionih lidera, imala rekne da želi, traži i zahteva od Vučića da nastavi borbu, jer to odlično radi. A ako opozicija, iz udobnih fotelja, nastavi da govori to što govori, oni će vrlo rado povesti svoj narod, pa da odu u njihove vile u Beograd da uživaju u blagodetima njihovog života...

 

Pisma podrške se množe, štanca se i prepisuje, i premijerka pogodila temu pozivajući građane da stanu iza svog predsednika, televizije regrutuju nove spikere koji rade po osam smena, sloboda medija je totalna i totalistička. Samoinicijativno se sastale i ljute Srbende sa Kosova, koje obnašaju gradonačelnike u opštinama sa većinskim srpskim življem. Traže da najbolji predsednik ne odustaje od borbe, koja za njih znači bolji život na Kosovu, ističući da će podržati svako rešenje, bilo ono razgraničenje, korekcija ili nešto treće, u politici predsednika vide jedinu nadu svog opstanka na vekovnim ognjištima... A ako do rešenja ne dođe, štetočinskim delovanjem srpske opozicije, biće prinuđeni da ih potraže u njihovim kućama i vilama!!!

 

Toga toliko ima da se čeka uputstvo da televizije pređu na dvodnevno dnevno radno vreme, da se sve to ukoriči, u mp3 i pdf format, drugačije ne mere, i pošlje u Nobelov komitet, da Vučić dobije nagradu za mir, stabilnost, razvoj i totalno totalističku slobodu. Da se uvede nagrada za guslanje, i to da mu se dodeli sade i nekoliko godina unapred, jer takva pojezija, takav lider, samo višestruku i uzastopnu nagradu zaslužuju.

Blogovi