Aleksandar Obradović naš heroj (foto: Đorđe Đoković)
Aleksandar Obradović naš heroj (foto: Đorđe Đoković)
14.11.2019, 10:28

Da li će se afera "Krušik" završiti tako što će ministar reći da je Branko Đilasov otac

č: | fb:

Uzbunjivač Aleksandar Obradović, radnik "Krušika" dao je intervju televiziji N1, Jugoslavu Ćosiću, čelniku ove medijske kuće u Srbiji. Čulo se ono što se, zahvaljujući medijima, već zna, da su "Krušik", i država, debelo oštećeni zato što je po privilegovanim, takoreći proizvodnim, cenama prodavano oružje privatnim firmama, među kojima je i "GIM", ispred koje je nastupao otac ministra policije Nebojše Stefanovića, Branko Stefanović.

 

Čulo se da se i dobavljači selektiraju po partijskoj liniji, te da je stotine radnika zaposleno po SNS liniji, koji rade tako što sede na radnom mestu. Mnogi su očekivali više od ove emisije, no, imajući u vidu da je u vreme gostovanja Obradovića na RTS-u pevao Zdravko Čolić, te nezavidnu poziciju uzbunjivača, protiv koga se digao državni vrh i njihova država, i ovo je dovoljno da pokaže da je SNS hobotnica svuda pružila pipke i da u svoje džepove isisava državna dobra.

 

Istovremeno, kad Obradović na N1, na slavnoj O2, bivša B92, gostovao je ministar Stefanović. On je na televiziji, očito, vežbao za poligraf, jer je, kako je izjavio, spreman da se podvrgne i detektoru laži, kako bi dokazao da je uzbunjivač sve izmislio. Kad bude išao u Moskvu, pitaće Putina, gde je onaj znak za smejalicu, kako bi on nazvao čoveka koji pet godina prikuplja podatke o ruskoj fabrici naoružanja, i stavlja ih na hard disk! Potegao je ministar Nebojša Đilasa i Bastaća, i ponovio da je cela afera o trgovini oružjem laž, čiji je cilj da se nanese šteta njemu i negovoj porodici, i da se spreči da se govori o dobrim stvarima koje se dešavaju u Srbiji!!! Samo što nije rekao da Branko nije njegov, nego Đilasov otac, kako je na društvenim mrežama sugerisano Vučiću da ga posavetuje. Ovaj scenario, da će, na kraju, Branko Stefanović ispasti Đilasov otac, ukazuje se kao očekivan ishod i ove afere, jer bezbroj je primera gde je ova vlast, kad je argumentima saterivana u ćošak, odgovarala sličnim apsurdnim tvrdnjama, smejući se u lice državnim institucijama i ošamućenoj javnos

 

Uostalom, pitan, od svojih novinara, kako komentariše tvrdnje poslanice, i jedne od čelnika opozicije, Marinike Tepić, da je umešan, i upoznat sa pravim stanjem stvari, da je GIM kupovao oružje po privilegovanim cenama, Vučić je, iz Pariza, odgovorio: Šta je to GIM? A prethodno je, na RTS-u, rekao da Branko Stefanović nije vlasnik, nije ni direktor, već da je samo zaposlen u firmi GIM.

Blogovi