Aleksandar Vučić (Ilustracija  Ivan DAK Mitić)
Aleksandar Vučić (Ilustracija Ivan DAK Mitić)
06.01.2020, 14:57

Poligraf, histerična kampanja i fabrika laži

č: | fb:

Kao što se znade, Skupština Crne Gore je donela Zakon o verskim pravima i slobodama, koji znači i da će verski objekti od pre 1918, do kada je Crna Gora bila nezavisna, ako nema tapije o vlasništvu, preći u vlasništvo države. Kako će ovim zakonom biti oštećena ponajpre Srpska pravoslavna crkva, sveštenstvo, na čelu sa mitropolitim Amfilohijem, kao i Srbi u CG, su se digli na noge. Srbija se u ovom slučaju ponašala "diplomatski", u šta spadaju i protesti navijačkih grupa pod kontrolom vlasti u nekoliko gradova, pre svega Beogradu.

 

No, gde će kolo bez Kokana. Vučić gospodin, predsednik Srbije, je najavio posetu Crnoj Gori na Badnje veče. Po taj scenario privatne posete, odmah potom, Vučić gospodin javio, preko sve televizije, da neće ide, jer ne želi da Crnogorskom rukovodstvu daje alibi da je to napad na nezavisnost Crne Gore, jer je siguran da bi bilo izazivanja sukoba.

 

Međunarodnu zajednicu, na čelu sa američkom ambasadom u Skoplju, optužio za histeričnu kampanju laži, jer su rekli da doliva ulje na vatru. Još rek'o da Crnogorski režim na različite načine, preko agenata, pripadnika različitih političkih partija i crkvenih krugova, vodi kampanju kako će poseta da izazove krvoproliće i haos, i skrušeno upitao, da li njegova privatna poseta jednom hramu može to da izazove. Tako je Vučić gospodin, po taj badnji scenario,umesto pred 40 000 Srba u Pljevljima, govorio preko svi televizori.

 

Pre toga, opet preko svi televizori, javnuo da ni on, ni njegov brat, ni bilo ko iz stranke, nemaju veze sa Jovanjicom, gde uhapšeni osumnjičeni za uzgajanje marihuane. Da bi pokazao kako ta "fabrika laži" funkcioniše, jopet je spreman da ide na poligraf, i to zajeno sa bratom. Naravno, ponovio je da će nadležni organi sve da otkriju.

 

Za kraj da se veli da su nadležni organi, posle 17 dana potrage, angažovanjem policije, vojske i "migova", u'vatili Ninoslava Jovanovića, predstavljenog kao "Malčanski berberin", koji je oteo dvanaestogodišnju devojčicu. U'vatili ga u njegovom selu, u Malči. Požrtvovanom akcijom nadležnih  organa otklonjena je bojazan da otmičar Ninoslav ima imunitet, jer je, kao povezan član, bio redovan polaznik Vučićevih mitinga.

 

Na okolnost Jovanovićevog članstva u SNS, javio se Informativna služba Mesnog odbora SNS u Malči, koja poziva članove da se izajsne o "daljem statusu našeg dugogodišnjeg člana Ninoslava Jovanovića u našoj stranci. Smatramo da je potrebna reakcija našeg MO, kako bismo sprečili negativan uticaj na biračko telo u izbornoj godini, te želimo da preko GO Niš izdejstvujemo momentalno isključenje iz stranke Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin". U potpisu, Informativna služba MO SNS Malča! Ma jok, pošaljite ga na poligraf!

         

         

         

Blogovi