Ilustracija Ivan Dak Mitić
Ilustracija Ivan Dak Mitić
10.02.2020, 11:13

Vučić, do Vidovdana, svima obećao četiri para čizama

č: | fb:

Sami Vučić gospodin javio, a samo njegovi slobodni mediji preneli, da je, kao Predsednik Republike, i Vrhovni komandant Vojske Srbije, iznenada posetio vojsku u Topčideru. Vojsci čestito skok od 13 mesta na listi Američkog vojnog sajta, i reko da je to očekivano, jer to što sada radimo je viši standard.

 

Probo vojnički pasulj, i još reko da smo uspeli da obnovimo i uradimo mnogo, a biće i repete, sledi povećanje plata, a što se tiče čizama, konstatovo da vojnici imaju dva do tri para čizama, a do Vidovdana će svaki pripadnik Vojske Srbije imati po četiri para.

 

Pošto je poseta bila iznenadna, to ne bilo sve, Kosova što se tiče, "iako ima sve činjenice poznate u jednoj jednačini, ne može da dođe do rezultata koji bi bio zadovoljavajući, nekad je mogo, sad ne može".

 

Javio i da skupštinska SNS većina prihvatila predlog DS poslanice Čomić, da na izbornim listasma bude 40 posto žena, izrazio time zadovoljstvo, i reko: Poštovanje Vama poslanice Čomić. Naglasio da je to, i smanjenje cenzusa, sa pet na tri posto, izvanredna norma ove vlasti. Uveren da će smanjenje cenzusa odgovartati svim strankama, pa i SNS kad ode u opoziciju, pa je ponosan što je doneta tako suštinska demokratska reforma, mada je uveren da će SNS biti prva po broju glasova.

 

Boriće se za svaki glas, a ne za obrise lažne demokratije, nikome neće tražiti, kao što se spočitava, da glasa za Šešelja, Čanka, Čedu... Ima opet da pobede, i to će biti još jedna istorijska pobeda, obećao je, do 2025, platu od 900 evra, obećao bi i 1000 evra, ali zbog problema Kosova ne može. Problem, je to što nemamo dovoljno radnika, i moramo da uradimo nešto po tom pitanju kao Nemci, upravo se izdaje dozvola za "uvoz" 150 radnika iz Indije.

 

U čemo je problem draga bojkot opozicijo, dragi bojkot građani, ta gospodin Vučić je garant da je sve suštinska demokratska reforma, da su sve njegove norme izvanredne i u interesu građana. Eno i ona Olivera Zekić, članica REM-a, koji se popunjava, na "Pinku" rekela da u Srbiji postoje medijske slobode, i da se opozicija ne skida sa medija.

 

Ili, da sačekamo da li će do Vidovdana svakome stiće četiri para čizama! Da nam vojska bude obuvena.

Blogovi