Socijalistička partija Srbije (foto: Đorđe Đoković)
Socijalistička partija Srbije (foto: Đorđe Đoković)
16.04.2016, 07:31

Dačić i Marković na konvenciji u Valjevu

č: | fb:

Konvencija koalicije SPS-JS biće održana danas u 17.00 časova u Centru za kulturu, kojoj će prisustvovati lider socijalista Ivica Dačić i predsednik JS Dragan Marković Palma. Pored čelnika dve partije na konvenciji će govoriti predsednik valjevskih socijalista Đorđe Milićević i kandidat za gradonačelnika Dragan Jeremić. Planirano je da se, pre konvencije, Dačić i Marković prošetaju Valjevom i razgovaraju sa građanima.

Valjevski socijalisti su odlučili da, umesto plaćanja autobusa za dolazak pristalica na konvenciju, finansiraju poljoprivrednicima putovanje na Poljoprivredni sajam, koji će biti održan u Novom Sadu sredinom maja.

“Kroz kampanju smo predstavili naš program, predstavili smo i ljude sa kojima ulazimo u ‘Našu priču’, tako da nema potrebe da trošimo novac za autobuse kako bi dovezli članove na konvenciju. Pametnije je omogućiti valjevskim poljoprivrednicima da otputuju na Sajam, tako da ćemo im obezbediti pet autobusa”, kaže Dagan Jeremić i dodaje da su to već predložili poljoprivrednicima, a oni rado prihvatili. 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 10 sati 21 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 13 sati 10 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.