Marko Louis na MMF 2017. (foto: Đorđe Đoković)
Marko Louis na MMF 2017. (foto: Đorđe Đoković)
13.08.2021, 07:22

Šesti Mountain Music Fest - “Idemo na vrh”

č: | fb:

Pod sloganom "Idemo na vrh", šesti po redu Mountain Music Fest održaće se od 13. do 15. avgusta na Divčibarama, gde će se, nakon godinu dana pauze, ponovo začuti zvuci kvalitetne muzike.

 

Na Main stejdžu ski staze Crni vrh, ovog leta nastupiće Tkač, Ida Prester, Stereobanana, z++, Lost Propelleros, Dram, Funk Shui, Bvana i Neznani Ludaci, dok će na Vinyl stejdžu ploče vrteti White City Soul, Timbe, Peppe i FUNKcioner. Po prvi put, festival će biti održan u trodnevnom formatu, pa će u nedelju, na MMF afterparty-ju, domaćin biti BeGe Funk.

 

Mountain Music Fest, karakterističan po neobičnom festivalskom okruženju planinske prirode, i ove godine će za posetioce različitih uzrasta, pored dobrog zvuka, obezbediti brojne sadržaje - adrenalinske, avanturističke, kreativne, sportske i naučne sadržaje. U okviru Čudesne šume, ljubitelje prirode očekuju i kreativne radionice, avantura park, zip lajn, trka boja, panoramska vožnja žičarom, ali i mnoge druge aktivnosti.

Mountain Music Fest  (MMF)

Mountain Music Fest (MMF) (Foto: Đorđe Đoković)

 

Ulaznice za oba dana festivala su već dostupne na veb-sajtu tickets.rs, a broj ulaznica je ograničen. Svi ljubitelji MMF-a koji su prošle godine kupili ulaznice, moći će da ih iskoriste ove godine, a kao i svake godine do sada, za decu do 10 godina ulaz je besplatan. Jednodnevne festivalske karte biće dostupne na ulazu na festival, a za treći festivalski dan ulaz je slobodan.

 

Ovogodišnji Mountain Music Fest organizovan je u skladu sa Safe Events Srbija protokolom, koji podrazumeva ograničenje ulaska na sve koji su vakcinisani, imaju antitela usled preležanog virusa Covid-19 ili su negativni na Covid testu. Za sve posetioce, omogućeno testiranje brzim Antigen testom u Valjevu, u Domu zdravlja Hemikal za 890 dinara, dok deci do 12 godina nije potreban negativan test.

 

Generalni sponzor ovogodišnjeg Mountain Music Fest-a je kompanija Mozzart, koja je prepoznala potencijal festivala kao društveno-odgovorne manifestacije od značaja za valjevski region i Srbiju.

 

Sve informacije u vezi sa lokacijom, smeštajem, ulaznicama, izvođačima, dodatnim aktivnostima, kao i načinom ulaska na festival možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs, kao i na festivalskim Facebook i Instagram stranicama.

 

Program prvog dana Festivala počinje u petak u 18 časova traje do ponoći, dok subotnja i nedeljna dešavanja kreću od podneva.

 

Aktuelno

Valjevo (gradska kuća) (foto: Đorđe Đoković)
Izostao novac Ministarstva i stranaca za vrtiće 23.05.2022

Ništa bez gradske kase

O pretvaranju stare "Šeste škole" u vrtiće, kao najznačajnijem projektu, gradonačelnik Gojković govorio na sednci Skupštine grada 20. maja, a pre toga i 11. marta. Razlika je u tome što se pre dva...  · 6 komentara