Plakat (autor Dušan Arsenić)
Plakat (autor Dušan Arsenić)
25.11.2021, 10:40

Večeras počinje 37. valjevski džez fest

č: | fb:

Valjevski 37. Džez fest počinje večeras tradicionalno nastupom valjevskih bendova. Od 20 časova u Centru za kulturu pred publikom će biti La band, Blue train, Medical Doctors, Pilot blues band i Mehanički balet, a ulaz je slobodan.

 

Druge večeri, u petak 26. novembra od 20 časova u Centru za kulturu nastupa kvartet Vladimira Maričića koji će, uz svoj uobičajeni repertoar, predstaviti novi album "Ibar". Sledi koncert niškog fussion jazz benda EYOT. Iste večeri će nastupiti Lena Kovačević.

 

U subotu, 27. novembra, pred publikom će biti Kaliopi i jedan od najboljih svetskih gitarista Edin Karamazov. Dvoje umetnika će izvesti program sa njihovog zajedničkog diskografskog projekta "Oblivion". Ovogodišnji Džez fest u subotu će zatvoriti Vasil Hadžimanov Band.

 

Cena pojedinačne ulaznice za petak i subotu je 300 dinara, a za obe večeri je 500 dinara. Zbog epidemioloških mera biće ispunjeno samo pola sale.

 

Pokrovitelj Džez festivala je grad Valjevo. 

 

Podsećamo, prošle godine zbog epidemiološke situacije Džez fest je održan u onlajn formatu.

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 17 minuta

Dečji nestašluk i propusti odraslih, nisu isto...

Skorašnje pevanje osnovaca (sa sve učiteljicama!) u Novom Sadu, pored ostalog i "Ne volim te Alija, zato što si balija!", izazvalo je manje pažnje medija nego što zaslužuje! Normalno, još jedan...