24.02.2022, 09:39

Susret flautista i koncert Marije Obradović

č: | fb:

24. Međunarodni susret flautista Tahir Kulenović i koncert flautistkinje Marije Obradović uz klavirsku saradnju prof. Sanje Knežević Gavrilović, biće održani u četvrtak (24. februara) u 20 časova u koncertnoj sali Muzičke škole "Živorad Grbić"

 

Festival ove godine okuplja 141 učesnika iz trideset obrazovnih institucija i šest država. Prijatelji iz Slovenije – muzička radionica Flavtelje iz Ljubljanerealizovaće izložbu flauta u prostoru valjevske muzičke škole 26. i 27. februara, kao prateći program festivala. Pokrovitelj festivala je Grad Valjevo.

 

Marija Obradović, učenica drugog razreda SMŠ "Živorad Grbić" u klasi prof. Radice Đedović, je trostruka apsolutna pobednica Međunarodnih susreta flautista Tahir Kulenović. U dosadašnjem školovanju osvojila je preko 70 nagrada, od kojih 60 prvih, i to - 13 posebnih priznanja i 36 laureata na takmičenjima u zemlji i inostranstvu (Holandija, Italija, Slovenija, Hrvatska, Makedonija).

 

 

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 sati 59 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 23 sati 28 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...