Muzička škola (foto: Đorđe Đoković)
Muzička škola (foto: Đorđe Đoković)
16.05.2022, 09:18

"Širi ljubav", koncert za Andreja

č: | fb:

Koncert za Andreja, "Širi ljubav", održaće se u ponedeljak, 16. maja, u 19 časova u svečanoj sali muzičke škole "Živorad Grbić2 u Valjevu.

 

Inicijatori i organizatori ovog humanitarnog koncerta su učenici drugog razreda srednje muzičke škole, koji uče sa Andrejem Todorovićem. Andrej je od detinjstva imao problema sa kičmom, a od septembra mu se stanje znatno pogoršalo i nije mogao da se kreće, niti da svira. Operisan je u februaru i trenutno je na oporavku, a potrebna su mu sredstva da bi se što brže i uspešnije oporavio.

 

U holu škole će biti postavljena kutija za davanje dobrovoljnih priloga.

 

Učesnici koncerta su svi srednjoškolci valjevske muzičke škole, a Andrej će biti prisutan na koncertu. Na programu će biti neka od najlepših dela filmske muzike, u aranžmanima profesorke Milene Urošević, koja je učestvovala u pripremi koncerta.

Aktuelno

Radovan Beli MArković (foto: Đorđe Đoković)
Predlozi do 21. avgusta Pre 7 sati 35 minuta

Nagrada "Beli" u čast pisca Radovana Belog Markovića

Udruženje "Beli Povlen" iz Valjeva ustanovilo je novinarsku nagradu "Beli", u znak sećanja na Radovana Belog Markovića, jednog od najvećih srpskih književnika. Priznanje će biti dodeljeno 28....

Dečji parkić u Naselju Milorada Pavlovića (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Objavljena javna nabavka Pre 1 dan 7 sati

Za tri eko-parkića devet miliona dinara

Ministarstvo zaštite životne sredine i grad Valjevo sa devet miliona dinara finansiraće izgradnju tri eko-parkića u okviru projketa "Smanjenje zagađenja zemljišta nastalog usled emisija od divljih...  · 18 komentara