Muzička škola (foto: Đorđe Đoković)
Muzička škola (foto: Đorđe Đoković)
16.05.2022, 09:18

"Širi ljubav", koncert za Andreja

č: | fb:

Koncert za Andreja, "Širi ljubav", održaće se u ponedeljak, 16. maja, u 19 časova u svečanoj sali muzičke škole "Živorad Grbić2 u Valjevu.

 

Inicijatori i organizatori ovog humanitarnog koncerta su učenici drugog razreda srednje muzičke škole, koji uče sa Andrejem Todorovićem. Andrej je od detinjstva imao problema sa kičmom, a od septembra mu se stanje znatno pogoršalo i nije mogao da se kreće, niti da svira. Operisan je u februaru i trenutno je na oporavku, a potrebna su mu sredstva da bi se što brže i uspešnije oporavio.

 

U holu škole će biti postavljena kutija za davanje dobrovoljnih priloga.

 

Učesnici koncerta su svi srednjoškolci valjevske muzičke škole, a Andrej će biti prisutan na koncertu. Na programu će biti neka od najlepših dela filmske muzike, u aranžmanima profesorke Milene Urošević, koja je učestvovala u pripremi koncerta.

Aktuelno

Konferencija za novinare POKS (foto: POKS)
Nezvanično Pre 9 sati 16 minuta

POKS: vanredni lokalni izbori u Osečini i Ljigu

Od opština Kolubarskog okruga vanredni lokalni izbori biće raspisani jedino u Osečini i Ljigu, u Mionici se "vodi borba između dve frakcije SNS", raduje to što će Valjevo imati lokalne izbore u...  · 1 komentar

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U Domu zdravlja Pre 12 sati 36 minuta

Počela vakcinacija protiv gripa

U Domu zdravlja Valjevo je počela imunizacija protiv sezonskog gripa, koja se sprovoditi radnim danima od 7 do 19 časova u prizemlju Doma zdravlja Valjevo, preko puta glavnog ulaza.