Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
16.04.2015, 14:02

“Neugasli cvetovi srpske vatre”

č: | fb:

Dramski studio Valjevske gimnazije, u Centru za kulturu od 20 časova, odigraće predstavu “Neugasli cvetovi srpske vatre” po tekstu i u režiji Anđelke Cvrkotić Vidaković, profesorke srpskog jezika i književnosti u Valjevskoj gimnaziji.

Ovom predstavom valjevski gimnazijalci daju svoj doprinos akciji za prikupljanje sredstava za renoviranje Neurološkog odeljenja Opšte bolnice. Cena karte za večerašnju predstavu Dramskog studia je simbolična i iznosi 100 dinara, a celokupan prihod biće dat u humanitarne svrhe, za sređivanje Neurološgkog odeljenja. Akciju adaptacije ovog odeljenja su prošle godine pokrenuli zaposleni, da bi od februara ove godine bila intenzivirana zahvalkjujući Blic fondaciji i emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem” na TV Prva.

Pozivajući sugrađane na večerašnju predstavu “Neugasli cvetovi srpske vatre”, direktor Valjevske gimnazije dr Vojislav Andrić kaže da je ovo mali doprinos gimnazijlaca kako bi uslovi rada na Neurološkom odeljenju bili poboljšani.

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 33 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...

Osnicba škola u Mionici  (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 22 sati 28 minuta

Mionički osnovci ostvarili značajan uspeh na takmičenjima

Mionički osnovci ostvarili su značajne rezultate na republičkom takmičenju iz engleskog jezika, okružnom takmičenju iz programiranja, okružnom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture, kao i...