Galerija Narodnog muzeja (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Galerija Narodnog muzeja (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
04.07.2017, 09:02

"Pravoslavne crkve i kapele u Estoniji"

č: | fb:

Izložba fotografija "Pravoslavne crkve i kapele u Estoniji", biće dostupna posetiocima od danas do kraja jula u galeriji Narodnog muzeja u Valjevu.

 

Počasni konzul Republike Estonije u Srbiji Petar Rakočević, koji će večeras posetiti Muzej i pogledati izložbu fotografija, najaviće dolazak u Valjevo njegove ekselencije Danijela Erika Šera, ambasadora Estonije u Srbiji, koji će i zvanično otvoriti ovu izložbu.

Ova poseta će biti jedna od prvih dilomatskih aktivnosti njegove ekselencije od kada je Estonija preuzela predsedavanje Evropskom Unijom.

Izložba Pravoslavne crkve i kapele u Estoniji

Izložba Pravoslavne crkve i kapele u Estoniji (Foto: Đorđe Đoković)

 

Autori izložbe su Janus Plat, Lele Valje, Arne Masik i Marge Parvik Kal, a organizatori Ministarstvo spoljnih poslova i Počasni konzulat Estonije u Beogradu, kao i Narodni muzej u Valjevu.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 9 sati 47 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 12 sati 36 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.