Koncert u Modernoj galeriji (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Koncert u Modernoj galeriji (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
19.02.2018, 07:55

Veče muzike u Modernoj galeriji

č: | fb:

Valjevska muzička škola u saradnji sa Modernom galerijom organizuje koncert flautistkinje Mine Radić i pijanistkinje Olivere Pantelić.

 

Koncert dve profesorke muzičke škole je prvi program saradnje dve institucije u ovoj godini, ali i prvi program MŠ "Živorad Grbić" posvećen proslavi jubileja međunarodnog festivala flaute "Tahir Kulenović" koji u Valjevu traje punih 20 godina. Ove godine biće organizovan od 22. do 25. februara.

Mina Radić

Mina Radić (Foto: Đorđe Đoković)

Olivere Pantelić

Olivere Pantelić

Mlade umetnice, koje su svojim talentom, obrazovanjem i profesionalizmom, svakako simbol svih vrednosti koje je ovaj festival razvio u valjevskoj muzičkoj školi, muzikom Baha, Godara i Widora večeras od 20 časova u Modernoj galeriji oživljavaju 20 godina valjevske inspiracije koja kroz flautu zvuči.  

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 20 sati 53 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 23 sati 30 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara