Koncert Kontext Jazzy klinci  (foto: Đorđe Đoković)
Koncert Kontext Jazzy klinci (foto: Đorđe Đoković)
25.05.2018, 09:01

Nakon džez klinaca, večeras Amira Medunjanin, Vasil Hadžimanov...

č: | fb:

Džez koncertom najmlađih Kontext Jazzy klinci i svirkom Kontext House Jazz benda, koji je sastavljen od vrhunskih srpskih džez muzičara, sinoć je počeo 34. Džez fest u Valjevu, koji će trajati do 26. maja.  

Koncert Kontext Jazzy klinci

Koncert Kontext Jazzy klinci (Foto: Đorđe Đoković)

 

Kontext Jazzy klinci

Kontext Jazzy klinci (Foto: Đorđe Đoković)

Publika je, pretežno mališani, uživala u programu "Svi zajedno na 2 i 4". Deca su pevala džez sa idejom i porukom da se najmlađi vrate kvalitetnoj muzici.

Publika na koncertu Kontext Jazzy klinci

Publika na koncertu Kontext Jazzy klinci (Foto: Đorđe Đoković)

"Sa decom treba da počne svaki džez festival. Džez publika se ne rađa, džez publika se stvara", poručili su organizatori valjevskog džez festivala, otuda i ideja da festival svojom svirkom upravo otvore najmlađi, koji su bili na bini, ali u publici u prepunoj sali Centra za kulturu.

 

Uz džez zvuke sa decom su družio Osman iz TV emisije za decu "Plava ptica".

Osman i Jazzy klinci

Osman i Jazzy klinci (Foto: Đorđe Đoković)

Današnji program Džez festa otvara u 18.30 časova Mehanički balet (ex Teatar Bizar), a u 19.15 nastupa Bane Lalić MVP, koji će nastupita na platou Centra za kulturu.

 

Koncert Amire Medunjanin i Bojana Zulfikarpašića počinje u 21 čas u velikoj sali Centra za kulturu, nakon čega će u holu Centra za kulturu publika moći da uživa na koncertu Vasila Hadžimanova sa Young Stars bendom, mladim muzičarima sa Berklija.
 

 

Aktuelno

Ljubomir Radović (foto: Kolubarske.rs)
Još uvek ima mesta da se dopuni i poboljša PGR Pre 1 dan 3 sati

Lokalni front: Ko i kako odlučuje o sudbini Divčibara

Lokalni front Va podseća javnost, posebno zaljubljenike u Divčibare, da samo još do petka 24. juna postoji mogućnost dostavljanja primedbi i predloga na treću izmenu Plana generalne regulacije za...  · 5 komentara