Mountain music fest (2017.) (foto: Kolubarske.rs)
Mountain music fest (2017.) (foto: Kolubarske.rs)
14.08.2018, 11:56

Sve je spremno za treći Mountain Music Fest (MMF)

č: | fb:

Treći muzičko-planinski festival Mountain Music Fest (MMF) biće održan na Divčibarama 18. avgusta. Kako najavljuju organizatori, raznovrstan program za sve uzraste i ukuse počinje u podne i trajaće do jedan čas iza ponoći.

 

"Kroz nesvakidašnji spoj muzike, avanture i prirode, ovaj dnevni, internacionalni festival nudi brojne umetničke i rekreativne sadržaje, daleko od gradske vrućine i gužve", poručuju organizatori uz poziv da budete deo MMF-a.

Marko Louis (MMF 2017.)

Marko Louis (MMF 2017.) (Foto: Đorđe Đoković)

 

Na glavnoj bini smenjivaće se izvođači: Kolja, Kanda kodža i Nebojša, Đorđe Miljenović, italijanski Pashmak, Manivi, Alice in WonderBand, Malpkikk, a za ljubitelje malo drugačijeg zvuka - tu je Vinyl stage i beogradski White City Soul.

 

Mountain Music Fest organizuje grupa mladih entuzijasta iz Valjeva, koji treću godinu zaredom nastoji da svoj običan dan u gradu zameni odlaskom u prirodu sa prijateljima i da se, ovim festivalom, grad Valjevo i Divčibare učvrste na turističkoj mapi Srbije.

 

Pod sloganom "Razmrdaj čula", ovaj muzičko-planinski festival pored nastupa sjajnih muzičara, organizuje i mnoštvo različitih programa za sve uzraste, bilo da ste ljubitelji adrenalina, nauke, sportskih nadmetanja, društvenih igara ili plesa. Avantura park, Orijentiring, Zip line, Streličarstvo, Na pivu sa naučnikom, Yoga, Papirologija, Lutkica Kašičica, samo su neki od dodatnih sadržaja koji očekuju posetioce svih generacija.

 

Mountain Music Fest u subotu, 18. avgusta na ski stazi Crni vrh na Divčibarama. Karte se prodaju na samom ulazu na festival po ceni od 500 dinara, a ulaz za mlađe od 10 godina je besplatan.

Aktuelno

Muzička škola (foto: Kolubarske.rs)
U Muzičkoj školi Pre 14 sati 16 minuta

Koncert "Premijere"

Koncert "Premijere" pijanistkinje Nataše Mitrović, održaće se u petak, 9. decembra, u 18 časova u svečanoj sali valjevske muzičke škole "Živoirad Grbić".